opc_loader

Wensenlijst

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Aanmelden

Vanwege vakantie van 8 t/m 15 augustus zijn wij minder goed bereikbaar.

Vragen over afrekenen? Neem gerust contact op

Geen zorgen! De link opent in een nieuw tabblad. Je checkout wordt niet onderbroken.

Stazakken

Wilt u stazakken kopen? Bij Moniss bestelt u dit product voordelig en snel. Onder deze tekst vindt u dit verpakkingsmateiraal in meerdere uitvoeringen. Bij ons kunt u namelijk naast aluminum stazakken ook transparante en half doorzichtige stazakken bestellen. Alle varianten zijn zeer geschikt voor zowel food, als non-food producten. Als u voor 12:00 bestelt, dan verzenden wij dezelfde dag uw producten. Hieronder kunt u  stazakken bestellen. Veel tevreden klanten gingen u voor!

De voordelen van onze stazakken

Onze stazakken zijn voorzien van stabodem en gripsluiting. De ronde bodem zorgt ervoor dat de zak uitstekend rechtop kan staan. Daarnaast is het mogelijk om boven de sluiting de ruimte om de zak hermetisch af te sluiten. Dit noemen we ook wel sealen. Afscheurinkeping is hierbij ook inbegrepen. Dankzij de griprand is de zak hersluitbaar. U hoeft u product na opening dus niet gelijk helemaalte consumeren. Dat is een groot voordeel van de stazak die u bij Moniss kunt bestellen.
 

Onze stazakken zijn geschikt voor food- en non-food producten

De stazakken zijn vervaardigd uit verschillende lagen. Daardoor behoren de stazakken tot de gelamineerde verpakkingen. De lagen zijn van bijzondere materialen met goede barrière-eigenschappen. Onder andere waterdamp en zuurstof kunnen hierdoor worden tegengehouden. Hierdoor is het materiaal voedselveilig. Of u nu de stazakken wilt gebruiken voor food of non-food producten; bij Moniss bent u aan het juiste adres voor stazakken!
 

Betrouwbaar en voordelig stazakken bestellen bij Moniss

Als u stazakken betrouwbaar en voordelig wilt bestellen, dan bent u bij de juiste webshop aanbelandt. Wij bieden de aluminium en de transparante stazakken aan tegen zeer scherpe prijzen. Heeft u vragen over onze stazakken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken via info@moniss.nl of via 0320 748 700. Onze ervaren medewerkers weten veel over verpakkingsmaterialen. Voor vragen over stazakken kunt u dus uitstekend worden geholpen!