opc_loader

Menu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Aanmelden

9.2 / 10 van 2145 reviews

Vanwege vakantie van 8 t/m 15 augustus zijn wij minder goed bereikbaar.

Vragen over afrekenen? Neem gerust contact op

Geen zorgen! De link opent in een nieuw tabblad. Je checkout wordt niet onderbroken.

Blokbodemzakjes

Of je nu een voedselfabrikant, winkelier of marktverkoper bent, het belang van effectieve en aantrekkelijke verpakkingen is onmiskenbaar. Met blokbodemzakjes van Moniss.nl til je je verpakkingsgame naar een hoger niveau. Moniss.nl biedt een ruim assortiment. Groot en klein; transparant en gesloten; bedrukt, met etiket, van plastic of papier, jouw blokbodemzakjes vind je hier!

Blokbodemzakjes: Dé verpakkingsoplossing 

Als voedselfabrikant, winkelier of marktverkoper weet je hoe belangrijk het is om je producten efficiënt en aantrekkelijk te verpakken. Met een mooie presentatie zorg je dat je producten opvallen bij de doelgroep. Door de producten te beschermen en vers te houden verzeker je de kwaliteit, zodat klanten blijven terugkomen. Onze blokbodemzakjes komen tegemoet aan al je verpakkingsbehoeften. Ze zijn stevig en stabiel en zijn speciaal ontworpen om de inhoud te beschermen tegen lucht, vocht en (eventueel) licht, terwijl ze tegelijkertijd een aantrekkelijke presentatie mogelijk maken.  

Wat zijn blokbodemzakjes? 

Deze zakjes zijn verpakkingsoplossingen die speciaal zijn ontworpen om efficiëntie en aantrekkelijkheid te combineren. Ze zijn voorzien van een rechthoekige, vlakke bodem met inslag aan de zijkanten, waardoor ze moeiteloos rechtop blijven staan. Bovendien zijn ze eenvoudig af te sluiten met behulp van een blokseal aan de bovenzijde. Dankzij de stevige constructie en het gemakkelijke sluitsysteem bieden ze een praktische en betrouwbare verpakkingsoplossing voor een breed scala aan producten.  

Toepassingen en voordelen 

De veelzijdigheid van blokbodemzakjes maakt ze ideaal voor diverse producten: 

 • Kruisbodemzakken: Met de stevige kruisbodem bieden deze zakken extra stabiliteit en ruimte voor producten met meer volume en/of gewicht;
 • Transparante blokbodemzakjes: Hiermee presenteer je jouw producten in volle glorie aan je (potentiële) klanten. Let op! Deze zakjes bieden geen bescherming tegen licht;
 • Diamantbodemzakken: Met diamantbodemzakken kan je cadeaus op een stijlvolle en opvallende manier presenteren. Denk bijvoorbeeld aan cadeaupakketten bij de slijter of delicatessenzaak;
 • Papieren blokbodemzakken: Voor een meer natuurlijke uitstraling kan je kiezen voor onze papieren blokbodemzakjes. Ze zijn stevig, milieuvriendelijk en beschermen de inhoud tegen licht. Dankzij het zichtvenster kunnen klanten toch een glimp van het product opvangen. Een topcombinatie van functionaliteit, milieuvriendelijkheid en een aantrekkelijke presentatie;
 • Bedrukte blokbodemzakjes: Deze zakjes zijn bedrukt met aantrekkelijke ontwerpen om je producten op te laten vallen in het schap. Breng je assortiment helemaal in het thema van Kerstmis of Pasen, of kies een vrolijk gekleurde print voor bijvoorbeeld snoepgoed of klein speelgoed. 

Tip! wil je blokbodemzakjes laten bedrukken met je eigen ontwerp? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. 

De verschillende maten 

Wij verkopen de transparante blokbodemzakjes in verschillende maten: 

 • bodem 55 mm x 35 mm; hoogte 180mm;
 • bodem 60 mm x 50 mm; hoogte 200mm;  
 • bodem 65 mm x 45 mm; hoogte 200mm; 
 • bodem 70 mm x 40 mm; hoogte 220mm;  
 • bodem 80 mm x 55 mm; hoogte: 250 mm (inlegbodem los verkrijgbaar);  
 • bodem 95 mm x 80 mm; hoogte 235mm;
 • bodem100 mm x 60 mm; hoogte: 280 mm (inlegbodem los verkrijgbaar);
 • bodem120 mm x 70 mm; hoogte: 330 mm (inlegbodem los verkrijgbaar).

Onze bedrukte blokbodemzakjes kun je in de volgende drie maten bestellen: 

 • bodem 60 mm x 50 mm; hoogte: 200 mm;
 • bodem 80 mm x 50 mm; hoogte: 240 mm;
 • bodem 100 mm x 60 mm x hoogte: 300 mm. 

Voor een aantal maten is een inlegbodem verkrijgbaar. De inlegbodem is er in de kleuren goud, zwart en rood. 

De diamantbodemzakken zijn er in 3 maten:  

 • ronde bodem 105mm (10,5cm) doorsnee, hoogte zak ca. 340mm (34cm);
 • ronde bodem 155mm (15,5cm) doorsnee, hoogte zak ca. 400mm (40cm);
 • ronde bodem 200mm (20cm) doorsnee, hoogte zak ca. 440mm (44cm).

Blokbodemzakjes bestellen op Moniss.nl 

Moniss.nl is jouw one-stop-shop voor verschillende soorten blokbodemzakjes en verpakkingsmaterialen. Of je nu zoekt naar bedrukte, transparante, papieren of zelfs diamantbodemzakjes, je vindt het allemaal hier. En het beste? Omdat we de meeste producten altijd op voorraad hebben, kunnen we snel leveren. Profiteer van staffelkortingen en geniet van onze uitstekende klantenservice. Heb je vragen of wil je de zakjes laten bedrukken met je eigen ontwerp? Neem contact met ons op via 0320 748 700 of mail naar info@moniss.nl.