opc_loader

Wensenlijst

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Aanmelden

Vanwege vakantie van 8 t/m 15 augustus zijn wij minder goed bereikbaar.

Vragen over afrekenen? Neem gerust contact op

Geen zorgen! De link opent in een nieuw tabblad. Je checkout wordt niet onderbroken.

Brievenbusdozen

Bent u op zoek naar brievenbusdozen? Voor het verzenden van post maakt Post.NL onderscheid tussen brievenbuspost en pakketpost. Voor pakketpost wordt een hoger tarief gerekend dan voor brievenbuspost. Verzending in een brievenbusdoos gaat tegen postzegeltarief. Zo bespaart u dus op uw verzendkosten. In ons assortiment vindt u verschillende brievenbusdozen. Elke brievenbusdoos is van hoge kwaliteit en wordt aangeboden tegen scherpe prijzen. Bekijk hierboven alle brievenbusdozen van Moniss. 

Brievenbusdozen in verschillende maten en gewichten

Hierboven kunt u de verschillende soorten brievenbusdozen bekijken. Een brievenbusdoos kunt u bij Moniss namelijk in verschillende maten en gewichten bestellen. Al onze brievenbusdozen voldoen aan de maximale buitenmaten die bij PostNL gelden. Dit zijn de volgende maten en gewichten:

  • De maximale buitenmaten van een brievenbusdoos zijn 380 x 265 x 32 mm (lengte x breedte x hoogte)
  • De minimale buitenmaten van een brievenbusdoos zijn 140 x 90 mm (lengte x breedte)
  • Het maximale gewicht van een brievenbusdoos is 2 kg (inclusief verpakking)

De op onze website vermelde maten zijn de binnenmaten. De doos is aan de buitenkant dus iets groter, maar voldoet aan de normen van Post.NL. (zie de opmerking hieronder van het K1 doosje). 

Brievenbuspost tarief bij een brievenbusdoos

Voor het versturen van post met een brievenbusdoos heeft PostNL brievenbuspost tarieven vastgesteld. Deze zijn op basis van gewicht tot stand gekomen. Hierbij wordt er gewerkt in schalen van bijvoorbeeld 0-20 gram, 20-50 gram enzovoort. Op de site van Post.NL vindt u de actuele tarieven. Bij Moniss bent u er in ieder geval van verzekerd dat de brievenbusdozen voldoen aan de minimale en maximale Post.NL brievenbuspost maten. Alleen de witte brievenbusdoos met bovenklep K1 (het kleine vierkante doosje 100x100mm) is iets smaller dan de minimum norm van Post.NL. Dit levert echter geen problemen op. Let er wel op dat u de brievenbusdozen niet te vol stopt waardoor ze te dik of te zwaar worden! De maximale hoogte (dikte) is 32mm.

Neem voor meer informatie over brievenbusdozen contact met ons op!

Bovenaan deze pagina kunt u een keuze maken uit ons assortiment aan brievenbusdozen. Elke brievenbusdoos kenmerkt zich door de kwaliteit en de professionele uitstraling. Voor een vrijblijvend advies over onze brievenbusdozen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wij zijn van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 18:00 uur te bereiken op  0320 748 700 of info@moniss.nl. Samen maken wij de aankoop van uw brievenbusdoos tot een groot succes!