opc_loader

Menu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Aanmelden

9.2 / 10 van 2193 reviews

Vanwege vakantie van 8 t/m 15 augustus zijn wij minder goed bereikbaar.

Vragen over afrekenen? Neem gerust contact op

Geen zorgen! De link opent in een nieuw tabblad. Je checkout wordt niet onderbroken.

Golfkarton

Maak kennis met onze grijze rollen golfkarton in diverse breedtes met enkelzijdig gegolfd karton. Biedt bescherming bij opslag en transport en is 100% recyclebaar. Je kunt deze rollen golfkarton ook per stuk in combinatie met andere artikelen inkopen.

7 Artikelen

Golfkarton kopen

Verpakt in golfkarton begint jouw pakketje aan een lange reis. Veilig en beschut. Zo van de opslagplaats naar de vrachtwagen. Met 80 kilometer per uur op de snelweg richting jouw klant. Wat een opluchting. Jouw pakketje is niet alleen veilig, maar ook nog eens duurzaam verpakt. En dat vindt de natuur wel zo fijn. Bij Moniss Verpakkingsmaterialen helpen wij je een handje.

Verpakkingsmateriaal #1

Golfkarton staat stipt op nummer één als het gaat om verpakkingen. Producten worden niet alleen beschermd tijdens het transport. Maar het materiaal kan ook nog eens bedrukt worden. En dat is natuurlijk handig voor de merkbeleving. Niet alleen bij de klant, maar ook op de werkvloer. Aan die populariteit komt binnenkort zeker geen einde. Sterker nog: sinds de komst van internetwinkelen is de vraag alleen maar toegenomen! In Nederland alleen wordt er al ruim een miljard vierkante meter aan golfkarton geproduceerd. Per jaar!

100% recyclebaar

Wist je dat meer dan 80% van al het golfkarton netjes wordt ingezameld én gerecycled? Dat is een ontzettend hoog getal! Grotendeels is dat het gevolg van de materiaalsamenstelling. Golfkarton wordt namelijk van natuurlijke grondstoffen gemaakt, zoals: houtpulp, zetmeellijm en gerecycled papier. Zo is deze verpakking voor de volle 100% recyclebaar! Daarnaast is het materiaal ook ontzettend milieuvriendelijk. Het is licht, waardoor het minder belastend is in de transport. En de verf? Die is op waterbasis. Een goede keuze dus!

Een veilige zending met Moniss Verpakkingsmaterialen

Wanneer je kiest voor Moniss Verpakkingsmaterialen, kies je voor gegarandeerde kwaliteit. Van blokbodemzakjes tot wikkelfolie. Wij hebben het voor je klaar staan! Daarnaast hechten wij enorm veel waarde aan een goede ervaring. Dus bestel je op maandag tot donderdag vóór 17:00 en op vrijdag vóór 15:00 uur? Dan wordt jouw pakketje dezelfde dag nog verzonden! Gebruik je liever een voorgevormde doos voor de transport van jouw producten? Ook die vind je bij Moniss!

Bestel meteen jouw golfkarton!

Zorgeloos jouw pakketjes versturen? Bij Moniss Verpakkingsmaterialen hebben wij de beste verpakkingen voor jou in huis. Vraag daarom vandaag nog een offerte aan. Heb je een vraag? Onze medewerkers staan je graag te woord via onze chat. Bellen kan natuurlijk ook naar 0320 - 748 700. Eén ding is zeker: met Moniss is jouw golfkarton met een vingerknip in huis.