opc_loader

Menu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Aanmelden

9.2 / 10 van 2191 reviews

Vanwege vakantie van 8 t/m 15 augustus zijn wij minder goed bereikbaar.

Vragen over afrekenen? Neem gerust contact op

Geen zorgen! De link opent in een nieuw tabblad. Je checkout wordt niet onderbroken.

Papier

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan papierproducten aan, geschikt voor verschillende doeleinden. Van gerecycled grijspapier tot kwalitatief hoogwaardig A4 papier en sterk verpakkingspapier, wij hebben wat je nodig hebt. Ontdek onze papieren verpakkingen en vind de perfecte oplossing voor jouw wensen.

Grijspapier: duurzaam en veelzijdig

Grijspapier is een echte uitblinker op het gebied van duurzaamheid en veelzijdigheid. Dit product, met een breedte van 50 cm, leent zich perfect als inpakpapier, tussenlegvel en opvulmateriaal voor diverse toepassingen. Wat grijspapier extra bijzonder maakt, is dat het volledig gemaakt is van 100% gerecycled papier. Dit maakt het niet alleen een milieuvriendelijke keuze, maar het is ook nog eens eenvoudig in gebruik. De rollen van 250 meter lang bieden een ruime hoeveelheid materiaal voor al je verpakkingsbehoeften.

 • Product: grijspapier, 50cm breed.
 • Gebruik: ideaal als inpakpapier, tussenlegvel en opvulmateriaal.
 • Milieuvriendelijk: 100% gerecycled papier, eenvoudig in gebruik.
 • Afmetingen: rollen van 50cm breed en 250 meter lang.

Papier a4 formaat: voor dagelijks gebruik

Ons white label A4 papier van 70 grams kwaliteit is het perfecte dagelijkse papier voor zowel professioneel als privégebruik. Dit veelzijdige papier is geschikt voor allerlei printers en apparaten, waaronder laser- en inkjetprinters, multifunctionals en kopieerapparaten. Bovendien biedt het een betaalbaar alternatief voor duurdere merkproducten zonder in te leveren op kwaliteit, waardoor het een ideale keuze is voor iedereen die kostenbewust is maar toch kwaliteit niet uit het oog verliest.

 • Product: white label a4 papier, 70 grams kwaliteit.
 • Compatibiliteit: geschikt voor laser- en inkjetprinters, multifunctionals, kopieerapparaten.
 • Prijs-kwaliteit: een betaalbaar alternatief voor merkproducten, perfect voor dagelijks gebruik in kantoor en privé.

Verpakkingspapier: sterk en betrouwbaar

Ons gestreepte natronkraft verpakkingspapier, uitgevoerd in robuust bruin, staat bekend om zijn uitzonderlijke duurzaamheid en scheurvastheid. Dit maakt het bijzonder geschikt voor verpakkingen, tussenlegvellen of als opvulmateriaal. Het papier is beschikbaar in diverse breedtes en diktes, wat een breed scala aan gebruiksmogelijkheden biedt. Daarnaast kun je dit papier ook per rol bestellen, ideaal voor combinaties met andere verpakkingsartikelen, waardoor het een flexibele optie is voor uiteenlopende verpakkingsbehoeften.

 • Product: gestreept natronkraft verpakkingspapier, bruin.
 • Duurzaamheid: bijzonder scheurvast, geschikt voor verpakking, tussenlegvel of opvulmateriaal.
 • Variatie: beschikbaar in diverse breedtes en diktes.
 • Flexibiliteit: ook per rol verkrijgbaar in combinatie met andere artikelen.

Vloeipapier: zacht en veilig

Ons zijdepapier, dat zowel chloor- als zuurvrij is, vormt de perfecte bescherming voor delicate producten zoals lederwaren, schoenen en textiel. Dit papier is dun, houtvrij en gebleekt wit, waardoor het een zachte maar sterke barrière vormt tegen krassen en andere beschadigingen tijdens het transport of de opslag. Met een grammage van 24 grams en afmetingen van 375mm breed en 500mm lang biedt ons vloeipapier een hoogwaardige en veilige oplossing voor al je verpakkingsuitdagingen.

 • Product: zijdepapier, chloor- en zuurvrij opvulpapier.
 • Toepassingen: ideaal voor het inpakken van lederwaren, schoenen, textiel en meer.
 • Kwaliteit: dun, houtvrij, gebleekt wit, 24 grams papier.
 • Afmetingen: vellen van 375mm breed en 500mm lang.

Waarom kiezen voor onze papierproducten?

Bij Moniss streven we ernaar om papier van hoge kwaliteit aan te bieden dat aan al jouw eisen voldoet. Of je nu op zoek bent naar milieuvriendelijke opties zoals ons grijspapier, of naar praktische oplossingen zoals ons a4 papier en verpakkingspapier, wij hebben het in ons papier assortiment.

Bestel vandaag jouw papier

Met de papierproducten van Moniss kun je rekenen op kwaliteit, duurzaamheid en veelzijdigheid. Of het nu gaat om dagelijks gebruik of specifieke verpakkingsbehoeften, ons uitgebreide assortiment voldoet aan jouw vereisten. Ontdek nu onze papiercategorie en maak de juiste keuze voor jouw wensen!