opc_loader

Wensenlijst

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Aanmelden

Vanwege vakantie van 8 t/m 15 augustus zijn wij minder goed bereikbaar.

Vragen over afrekenen? Neem gerust contact op

Geen zorgen! De link opent in een nieuw tabblad. Je checkout wordt niet onderbroken.

Filters
€ 0
€ 1
Afmeting

Paklijst enveloppen

Artikel 1 tot 14 (van de 14 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 14 (van de 14 artikelen). Resultaat:1

Zelfklevende polyethyleen envelop om een vrachtbrief, paklijst en/of factuur aan de buitenkant van uw zending te plakken.

Onze paklijsten enveloppen

De paklijst enveloppen zijn te verkrijgen in een blanco / transparante uitvoering of met een opdruk 'Packinglist' of 'Documents enclosed'.
N.B. de C4/A4 met opdruk documents enclosed is NIET leverbaar.

Tevens zijn er zilveren paklijstenveloppen in dinglong-formaat verkrijgbaar

Verder is er een C5 transparante uitvoering met een klepje met een hersluitbare tape.

Paklijst enveloppen kopen? Wij verkopen de volgende maten:

 Type 

 Binnen formaat 

 Buiten formaat  

  C7/A7    113 x 100 mm    123 x 110 mm  
  C6/A6  165 x 122 mm  175 x 132 mm
  C5/A5  225 x 165 mm  235 x 175 mm
  C4/A4  328 x 235 mm  338 x 245 mm
  DL  225 x 122 mm  235 x 132 mm

In de maten kan een kleine afwijking zitten van maximaal 2 tot 3 % 

Paklijstenveloppen van Moniss

Uw paklijst, factuur of vrachtbrief meesturen met uw zending? Met de paklijstenveloppen van Moniss is dit een fluitje van een cent. Ze zijn zelfklevend, waardoor ze gemakkelijk zijn aan te brengen op ieder pakket. Het voordeel voor u is dat de formulieren altijd droog overkomen. Bovendien is het adres van de ontvanger altijd te zien bij paklijstenveloppen. Zo weet u zeker dat uw pakket met de documenten veilig op het goede adres aankomt.

Veilig meesturen van bepaalde documenten

Verzendt u pakketten naar het buitenland? Dan moeten uw pakketten soms een lange afstand afleggen voordat ze op bestemming aankomen. Verschillende sorteercentra moeten het adres goed kunnen lezen. Paklijstenveloppen zijn hiervoor uiterst geschikt vanwege het glasheldere, sterkte High Clarity folie dat ook nog eens niet krult. Ze kunnen dus gemakkelijk gescand worden.

Verschillende formaten

Onze sterk hechtende paklijstenveloppen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Dit is afhankelijk van de grootte van het document wat u wilt meezenden met het pakket. Bekijk in onze webshop de verschillende formaten om te kijken welke paklijstenveloppen geschikt zijn voor uw zending. De enveloppen met de opdruk ‘Packinglist’ of ‘Documents enclosed’ zijn populairder dan ooit. In één oogopslag weet de ontvanger waar de documenten zich bevinden.

Ruim assortiment dozen

U wilt natuurlijk dat uw zending in goede orde wordt ontvangen. Dit begrijpen wij maar al te goed. Wij hebben een breed assortiment aan vouwdozen op voorraad. Deze zijn net als onze paklijstenveloppen 100% recyclebaar. Uw pakket is dus ook nog eens duurzaam verpakt. U kunt kiezen uit verschillende formaten van dozen. Bestelt u op ma t/m do uw dozen of paklijstenveloppen voor 20:00 uur? Dan wordt het dezelfde dag nog verzonden!

Bestel snel uw paklijstenveloppen

Voordelig. Weerbestendig. Duurzaam. Handige stripsluiting. Zo maar enkele woorden om de paklijstenveloppen te beschrijven. Wilt u ook graag uw documenten veilig meezenden? Bestel dan direct onze paklijstenveloppen en profiteer van de voordelen. Heeft u vragen? U kunt ons bereiken via: 0320 - 748 700. Uiteraard kunt u uw vraag óók online aan ons stellen via onze chatfunctie. Moniss, dé leverancier voor al uw verpakkingsmaterialen en paklijstenveloppen!