opc_loader

Menu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Aanmelden

9.1 / 10 van 2181 reviews

Vanwege vakantie van 8 t/m 15 augustus zijn wij minder goed bereikbaar.

Vragen over afrekenen? Neem gerust contact op

Geen zorgen! De link opent in een nieuw tabblad. Je checkout wordt niet onderbroken.

Foto / panorama envelop kopen

Ben je op zoek naar een stijlvolle manier om je foto's, tekeningen of kaarten te presenteren? De panorama envelop van Moniss laat je foto's direct stralen. Dankzij het grote transparante venster wordt de aandacht meteen gevangen, nog voordat de envelop is geopend. Dit is ideaal voor professionele fotografen, creatieve kunstenaars en iedereen die zijn werk op een bijzondere manier wil verzenden.

1 Artikelen

Bescherming en presentatie hand in hand

Onze panorama enveloppen combineren functionaliteit met esthetiek. Het venster van 130x200 mm biedt niet alleen een uitstekend zicht op de inhoud, maar beschermt deze ook tegen vuil en vouwen tijdens transport. Het slimme ontwerp met een hechtstrip zorgt ervoor dat alles veilig en netjes blijft zitten, van verzending tot ontvangst.

Speciaal voor jouw vakwerk

Stel je voor dat je als fotograaf unieke momenten vastlegt. Elk van deze beelden verdient een speciale behandeling. Of misschien ben je een kunstenaar die zijn tekeningen naar een galerie stuurt. De helderheid van het venster benadrukt de kwaliteit van je werk, terwijl het stevige grijskartonnen inlegvel extra bescherming biedt tegen kreukels.

Voor elke professionele zending

De panorama envelop is niet alleen een uitkomst voor creatievelingen. Ook scholen, bedrijven en winkels vinden in deze envelop de ideale oplossing voor het verzenden van belangrijke documenten en promotiematerialen. De envelop geeft elk item een professionele uitstraling en beschermt het tegelijkertijd optimaal.

Kies voor Moniss: kwaliteit en zekerheid

Met Moniss kies je voor een betrouwbare partner in verpakkingen. Bezoek onze webshop om het volledige assortiment te bekijken en laat je inspireren door de mogelijkheden. Ontdek het zelf en maak met elke zending een onvergetelijke indruk.