opc_loader

Menu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Aanmelden

9.1 / 10 van 2181 reviews

Vanwege vakantie van 8 t/m 15 augustus zijn wij minder goed bereikbaar.

Vragen over afrekenen? Neem gerust contact op

Geen zorgen! De link opent in een nieuw tabblad. Je checkout wordt niet onderbroken.

Verzendkokers

Zoekt u naar een manier om grote documenten te versturen? En kunnen deze documenten eenvoudig opgerold worden? Verpak deze documenten dan in een verzendkoker. Een stevige, kartonnen verzendkoker zorgt ervoor dat de materialen in goede staat blijven. Moniss levert u binnen 24 uur (op werkdagen) kwalitatief goede verzendkokers. U kunt kiezen uit ronde of vierkante verzendkokers.

Ronde verzendkokers

De bruine, ronde verzendkokers van Moniss zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Op de website vindt u de maten. De verzendkokers variëren van een lengte van 425 mm tot 495 mm. Elke ronde verzendkoker is gesloten met een witte afsluitdop. De diameter is 60 of 50 mm. De maten zijn geheel afhankelijk van uw eigen wensen. De ronde verzendkoker is ideaal voor allerlei soorten opgerolde documenten. De verzendkokers zijn sterk en goed herbruikbaar.

Vierkante verzendkokers

Ook de vierkante verzendkokers van Moniss zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Wat maakt de vierkante verzendkoker zo handig? Ze zijn schokbestendig en stapelbaar. Verder kunnen de vierkante verzendkokers niet wegrollen. Ideaal als deze verzendkoker op een transportband ligt. Door de vierkante vorm kan de barcode gemakkelijk gescand worden. Dat zorgt voor een besparing op de verwerkingskosten!

Wannier kies je voor een ronde of vierkante koker?

De keuze tussen vierkante en ronde verzendkokers hangt af van de wensen:

  • Kies vierkante kokers voor efficiëntie in handling en verwerking, vooral als stabiliteit en gemakkelijke scanning een prioriteit zijn.
  • Kies ronde kokers voor traditionele verzendingen waarbij de vorm van de container minder uitmaakt en de focus ligt op de bescherming van opgerolde items.

Verzendkokers kopen

Het plaatsen van een order voor een verzendkoker kan via de webshop. Op de website vindt u het complete assortiment aan verzendkokers. Heeft u vragen? U kunt ons telefonisch bereiken. Ook kunt u ons te allen tijde een mail sturen. Klachten kunt u telefonisch of per mail doorgeven. Wij nemen vervolgens binnen 3 dagen contact met u op. Monnis probeert u dan een passende oplossing te bieden. Dit maakt het kopen van de verzendkokers veilig en vertrouwd.

Op zoek naar verzendkokers?

Bent u op zoek naar een verzendkoker? Of meerdere verzendkokers? Ontdek ons aanbod op de website. Ook grote aantallen kunt u bestellen bij Monnis. Heeft u verdere vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via: 0320 - 748 700. Ook kunt u mailen naar: info@monnis.nl. Wanneer u op werkdagen voor 20.00 uur besteld, wordt de bestelling dezelfde dag verzonden. Allerlei soorten verzendkokers vindt u op Monnis.nl, het adres voor al uw verpakkingsmaterialen