opc_loader

Menu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Aanmelden

9.2 / 10 van 2193 reviews

Vanwege vakantie van 8 t/m 15 augustus zijn wij minder goed bereikbaar.

Vragen over afrekenen? Neem gerust contact op

Geen zorgen! De link opent in een nieuw tabblad. Je checkout wordt niet onderbroken.

Bedrukte brievenbusdozen met zijsluiting

Zoek je een manier om jouw verzendingen extra bijzonder te maken? Dan zijn de bedrukte brievenbusdozen met zijsluiting van Moniss precies wat je nodig hebt. Ideaal voor zowel zakelijke als persoonlijke verzendingen, onze dozen met thema's als KIDS en LIEFDE brengen een glimlach op het gezicht van elke ontvanger.

2 Artikelen

Brievenbusdozen die gezien mogen worden

Elke doos in C4 formaat is niet alleen praktisch, maar ook een feestje om te ontvangen. De buitenzijde is vrolijk bedrukt met thematische designs, terwijl de binnenzijde zijn natuurlijke bruine kleur behoudt. Zo combineer je de vreugde van het uitpakken met de stevigheid en betrouwbaarheid van kwaliteitskarton.

Specificaties die tellen

Met binnenmaten van 300x220mm en een dikte van 20mm passen onze brievenbusdozen met gemak door de brievenbus, wat jouw verzending zowel eenvoudig als efficiënt maakt. Elke doos weegt slechts 82 gram, maar laat je niet misleiden door het lichte gewicht; deze dozen zijn gemaakt van extra stevig 480grams duplexkarton, ontworpen om jouw verzendingen veilig en in stijl te bezorgen.

Zijsluiting voor gebruiksgemak

De unieke zijsluiting zorgt niet alleen voor een veilige verzending, maar ook voor een gemakkelijke opening door de ontvanger. Dit maakt onze brievenbusdozen ideaal voor het verzenden van kleine geschenken, documenten of andere items die een stevige en opvallende verpakking verdienen.

Waarom kiezen voor bedrukte brievenbusdozen van Moniss?

Bij Moniss zetten we in op zowel kwaliteit als originaliteit. Onze bedrukte brievenbusdozen met zijsluiting bieden:

  • Een unieke manier om jouw zendingen te laten opvallen
  • Extra bescherming dankzij het stevige karton
  • Efficiënte verzending die past door de brievenbus
  • Een milieubewuste keuze met recyclebaar karton

Bestel jouw vrolijke verzendoplossing vandaag nog

Ben je klaar om jouw verzendingen naar een hoger niveau te tillen? Kies dan voor de bedrukte brievenbusdozen van Moniss. Neem contact met ons op voor meer informatie of plaats vandaag nog jouw bestelling. Met onze brievenbusdozen zorg je gegarandeerd voor een onvergetelijke ervaring bij elke ontvanger. Ontdek het zelf en laat jouw pakketjes stralen met Moniss.