opc_loader

Menu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Aanmelden

9.1 / 10 van 2181 reviews

Vanwege vakantie van 8 t/m 15 augustus zijn wij minder goed bereikbaar.

Vragen over afrekenen? Neem gerust contact op

Geen zorgen! De link opent in een nieuw tabblad. Je checkout wordt niet onderbroken.

Filters
€ 2
€ 3

Kokers - rond

Je hebt belangrijke documenten, posters of kunstwerken die je veilig wilt opbergen of verzenden zonder dat ze kreukelen of beschadigen? Daarom biedt Moniss een reeks aan bruine, ronde verzendkokers, ideaal voor jouw verzendbehoeften. Of je nu een grafisch ontwerper, architect, kunstenaar, of gewoon iemand bent die iets belangrijks wil versturen, onze verzendkokers met witte afsluitdoppen zijn de oplossing.

2 Artikelen

Kies de juiste maat voor jouw behoeften

Bij Moniss begrijpen we dat elke verzending uniek is. Daarom bieden we verzendkokers in verschillende maten aan, variërend van 425 mm tot 495 mm in lengte en diameters van 50 mm of 60 mm. Ongeacht de afmetingen van jouw documenten of kunstwerken, je vindt altijd een koker die past bij jouw behoeften.

Veiligheid en gemak van ronde verzendkokers

Elke ronde verzendkoker is voorzien van een stevige, witte afsluitdop. Deze kokers zijn niet alleen sterk en beschermend, maar ook herbruikbaar, wat ze een milieuvriendelijke keuze maakt. Je kunt erop vertrouwen dat jouw documenten veilig en onbeschadigd aankomen.

Vierkante verzendkokers: een alternatieve oplossing

Naast ronde verzendkokers biedt Moniss ook vierkante verzendkokers. Deze zijn ideaal voor als je op zoek bent naar een verzendoplossing die stapelbaar is en stabiel blijft liggen tijdens transport. Net als de ronde kokers zijn ook deze verkrijgbaar in diverse afmetingen en bieden ze uitstekende bescherming.

Kreukvrij items versturen

Wij bij Moniss begrijpen dat het verzenden van belangrijke documenten stressvol kan zijn. Met onze verzendkokers nemen we deze zorg weg. Onze kokers zijn gemaakt om jouw documenten veilig en kreukvrij te houden tijdens verzending. Of je nu een enkel document of meerdere posters verzendt, onze kokers zijn een betrouwbare keuze.

De ronde en vierkante verzendkokers van Moniss zijn de ideale keuze voor iedereen die waarde hecht aan de veiligheid en integriteit van hun verzonden items.