opc_loader

Menu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Aanmelden

9.2 / 10 van 2191 reviews

Vanwege vakantie van 8 t/m 15 augustus zijn wij minder goed bereikbaar.

Vragen over afrekenen? Neem gerust contact op

Geen zorgen! De link opent in een nieuw tabblad. Je checkout wordt niet onderbroken.

Verzenddozen

Als je producten verkoopt, gaat het niet alleen om het product, maar ook hoe het bij de klant aankomt. Onze verzenddozen zijn niet zomaar een bruin stuk karton; ze beschermen jouw producten en vertegenwoordigen jouw merk. Met een verzenddoos van Moniss ben je verzekerd van een sterke, betrouwbare en stijlvolle manier om jouw waardevolle goederen te versturen. Geen franje, alleen kwaliteit en functionaliteit die spreken.

21 Artikelen

Verzenddozen in allerlei soorten en maten

Wij bieden een breed assortiment aan maten om aan jouw specifieke verzendbehoeften te voldoen:

  • Klein (250 mm x 160 mm): perfect voor kleine artikelen zoals sieraden, accessoires of elektronica.
  • Medium (350 mm x 240 mm): ideaal voor kleding, boeken of andere middelgrote items.
  • Groot (420 mm x 305 mm): uitstekend voor grotere objecten of meerdere items in één zending.

Kleurkeuzes en personalisatie

Kies uit een scala aan kleuren zoals blauw, bruin, groen, rood, roze, zilver en zwart om jouw verpakkingen te laten opvallen. Wij bieden ook maatwerkoplossingen aan voor bedrijven die hun branding willen versterken door middel van gepersonaliseerde verpakkingen.

Materiaal en duurzaamheid

Al onze dozen zijn gemaakt van hoogwaardig, duurzaam karton. Ze zijn niet alleen stevig en betrouwbaar maar ook milieuvriendelijk en volledig recyclebaar, waarmee je jouw ecologische voetafdruk verkleint.

Prijsinformatie

De prijzen beginnen vanaf €12,86 voor kleine dozen en lopen op tot €27,88 voor de grootste maat. Voor bulkbestellingen bieden wij aantrekkelijke kortingen.

Gebruik en voordelen

Onze verzenddozen zijn ontworpen om producten optimaal te beschermen tijdens het transport. Dit vermindert niet alleen de kans op schade maar verhoogt ook de tevredenheid en trouw van je klantenbestand.rd worden? Standaardleveringen worden binnen 5 werkdagen uitgevoerd.

Zijn de verzenddozen geschikt voor internationale verzendingen?

Ja, de verzenddozen  zijn ontworpen om zowel nationaal als internationaal te gebruiken. Ze zijn sterk en duurzaam genoeg om de belasting van langeafstandstransport te weerstaan, waardoor ze ideaal zijn voor internationale verzendingen.

Kunnen deze dozen worden hergebruikt?

Alle dozen van Moniss zijn gemaakt van hoogwaardig karton, wat ze niet alleen stevig en duurzaam maakt, maar ook geschikt voor hergebruik. Dit is vooral handig voor klanten die op zoek zijn naar een milieuvriendelijke verpakkingsoptie.

Biedt Moniss ook op maat gemaakte verzenddozen aan?

Ja, Moniss biedt maatwerkoplossingen voor verzenddozen. Klanten die specifieke maten of bedrukkingen nodig hebben, kunnen contact opnemen voor gepersonaliseerde opties om aan hun specifieke verpakkingsbehoeften te voldoen.

Zijn de gekleurde dozen gemaakt van hetzelfde duurzame materiaal als de standaard bruine dozen?

Ja, alle gekleurde verzenddozen van Moniss zijn gemaakt van hetzelfde hoogwaardige en duurzame karton als de standaard bruine dozen. Dit betekent dat ze allemaal stevig, betrouwbaar en milieuvriendelijk zijn, ongeacht de kleur.

Hoe milieuvriendelijk zijn de verzenddozen?

De verzenddozen van Moniss zijn gemaakt van recyclebaar karton, wat ze een milieuvriendelijke keuze maakt. Moniss streeft ernaar om duurzame verpakkingsoplossingen aan te bieden die zowel goed zijn voor de klant als voor het milieu.

Kunnen de verzenddozen worden gebruikt voor het verzenden van zware voorwerpen?

De verzenddozen van Moniss zijn ontworpen om een breed scala aan producten te verzenden, inclusief zware voorwerpen. Het stevige karton biedt voldoende steun en bescherming voor zwaardere items.

Hoe kan ik de verzenddozen personaliseren voor mijn merk?

Klanten die hun verzenddozen willen personaliseren, kunnen contact opnemen met ons voor bedrukkingsopties. Moniss kan helpen met het aanbrengen van bedrijfslogo's, merkkleuren en andere persoonlijke touches op de dozen.

Bieden jullie ook kleinere of grotere maten dan de standaardmaten aan?

Moniss biedt een scala aan maten in verzenddozen, van kleinere maten voor items zoals sieraden tot grotere maten voor kleding of grotere artikelen. Klanten die specifieke maten nodig hebben, kunnen contact opnemen voor maatwerkoplossingen.

Verzenddozen bestellen - bestelproces en levering

Het bestellen van verzenddozen is eenvoudig. Selecteer de gewenste maat en kleur, voeg eventuele personalisatie toe, en voltooi jouw bestelling via onze beveiligde checkout. Jouw dozen worden vaak al de volgende dag bezorgd.