opc_loader

Wensenlijst

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Aanmelden

Vanwege vakantie van 8 t/m 15 augustus zijn wij minder goed bereikbaar.

Vragen over afrekenen? Neem gerust contact op

Geen zorgen! De link opent in een nieuw tabblad. Je checkout wordt niet onderbroken.

Filters
€ 0
€ 1

Platenhoes

Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1

Platenhoes kopen voor uw LP? Moniss Verpakkingen heeft voor u sterke platenhoezen waardoor de LP’s niet beschadigd raken. Bij ons zijn ze te verkrijgen in grotere aantallen, maar ook per 50 stuks. Bekijk en bestel nu onze platenhoezen.

Kwaliteit van een platenhoes voor uw LP

Om de kwaliteit van uw LP te beschermen is de kwaliteit van de platenhoes ook erg belangrijk. Wij verkopen de platenhoes van het materiaal PPE, met een dikte van 150µ. De platenhoes heeft een breedte en lengte van 326 mm. Deze maat is standaard. De LP past hier precies in. Door de dikte van de platenhoes van 150µ is uw LP erg goed beschermd tegen het laten vallen van uw LP.

Grote aantallen platenhoezen

De platenhoes is te verkrijgen in verschillende aantallen. Ook voor grotere aantallen kunt u bij ons terecht. De minimale afname van de platenhoezen is 50 stuks. De verzending van de platenhoezen is één tot twee werkdagen. Op onze website kunt u de producten afrekenen met verschillende betaalmethoden. De meest gebruikte betalingswijzen zijn iDeal en Paypal, daarnaast kunt u ook gebruikmaken van bankoverschrijving vanaf uw eigen bank. Voor bedrijven is het mogelijk om achteraf op factuur te betalen. Voor meer informatie over de verschillende betalingsmethoden kunt u kijken bij onze pagina betalen.

Vele soorten verpakkingsmaterialen

Naast de platenhoezen voor LP’s, verkopen wij nog vele andere producten in onze webshop. Voornamelijk zijn het allerlei verschillende soorten verpakkingsmaterialen, waar vouwdozen en verzenddozen onder vallen. Verder verkopen wij opvulpapier, wikkelfolie en allerlei soorten enveloppen. Wij leveren al onze verpakkingsmaterialen aan zowel particulieren als aan bedrijven in Nederland en België.

Informatie over de platenhoes

Wanneer u een vraag heeft over onze platenhoezen, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of u kunt bellen met 0320 748 700.