opc_loader

Menu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Aanmelden

9.1 / 10 van 2181 reviews

Vanwege vakantie van 8 t/m 15 augustus zijn wij minder goed bereikbaar.

Vragen over afrekenen? Neem gerust contact op

Geen zorgen! De link opent in een nieuw tabblad. Je checkout wordt niet onderbroken.

Boekverpakkingen

Je weet hoe belangrijk het is om je producten veilig en professioneel te verzenden. Moniss begrijpt dit en biedt daarom de boekverpakkingen aan: jouw ideale keuze voor het versturen van boeken, catalogi, CD’s, en meer. Elke doos is zorgvuldig uitgedacht met een aanpasbare vulhoogte, waardoor jouw producten niet alleen veilig, maar ook op een mooie en aansprekende manier worden verzonden.

3 Artikelen

De perfecte pasvorm voor elk formaat

Waarom zou je boekverpakkingen bestellen bij Moniss.nl? Onze dozen zijn vervaardigd uit stevig golfkarton en garanderen niet alleen veiligheid, maar ook flexibiliteit in grootte. Of je nu een compact boek of een uitgebreide catalogus verstuurt, wij hebben de perfecte maat:

Gemak en duurzaamheid in gebruik

Elke boekverpakking is uitgerust met een zelfklevende strip en een afscheurperforatie. Dit maakt het verpakken niet alleen sneller en efficiënter, maar zorgt ook voor een professionele uitstraling naar jouw klanten toe.

Eigenschappen van onze boekverpakkingen?

  1. Betrouwbaarheid: Sterke en veilige verpakkingen beschermen jouw zendingen optimaal.
  2. Flexibiliteit in maten: Een reeks aan formaten zorgt dat je altijd de juiste pasvorm vindt.
  3. Gebruiksgemak: Snel en gemakkelijk te sluiten en te openen, wat tijd bespaart.
  4. Uitmuntende service: Bij Moniss is jouw tevredenheid onze prioriteit. Wij beloven snelle levering en duidelijke communicatie, zelfs bij kleine bestellingen.

Veelgestelde vragen

Wij krijgen geregeld vragen over deze boekdozen. Hierbij sommen we de meestgestelde vragen op:

Zijn de boekverpakkingen van Moniss recyclebaar?

Ja, de boekverpakkingen van Moniss zijn gemaakt van golfkarton, wat ze niet alleen sterk en veilig maakt, maar ook recyclebaar. Dit betekent dat ze na gebruik gemakkelijk kunnen worden gerecycled, wat bijdraagt aan een milieuvriendelijk verpakkingsproces.

Kunnen de boekverpakkingen worden gepersonaliseerd?

Moniss biedt personalisatiemogelijkheden voor haar boekverpakkingen. Klanten kunnen contact opnemen voor informatie over bedrukkingsopties om hun merkidentiteit te versterken of om een persoonlijke touch aan de verpakkingen toe te voegen.

Hoe beschermen de boekverpakkingen van Moniss tegen vocht?

De boekverpakkingen van Moniss zijn ontworpen om stevig en duurzaam te zijn, wat ze enigszins vochtbestendig maakt. Voor extra bescherming tegen vocht, kunnen klanten overwegen om aanvullend beschermingsmateriaal zoals plastic hoezen te gebruiken.

Zijn er ook grotere maten boekverpakkingen beschikbaar dan A4?

Ja, Moniss biedt naast de standaard A4-formaat boekverpakkingen ook grotere maten aan, zoals de wikkelverpakking van 455x320mm, ideaal voor grotere boeken of het verzenden van meerdere items tegelijk. Je kunt ook een kijkje nemen op ons assortiment aan alle soorten dozen.

Hoe snel kan Moniss de boekverpakkingen leveren?

Moniss streeft naar snelle levering en efficiënte service. De exacte levertijd kan variëren afhankelijk van de bestelhoeveelheid en de locatie, maar Moniss zet zich in om elke bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden.

Zijn de zelfklevende strips op de boekverpakkingen sterk genoeg voor zware boeken?

Ja, de zelfklevende strips op de boekverpakkingen van Moniss zijn ontworpen om een sterke en veilige sluiting te bieden, zelfs voor zwaardere boeken. Ze zorgen voor een betrouwbare verzegeling tijdens het transport.

Kunnen de boekverpakkingen meerdere keren worden gebruikt?

Hoewel de boekverpakkingen van Moniss primair zijn ontworpen voor eenmalig gebruik, kunnen ze, afhankelijk van de behandeling, voor meerdere zendingen worden gebruikt. De kwaliteit en de duurzaamheid van het golfkarton staan een hergebruik toe bij zorgvuldig gebruik.

Biedt Moniss ook verpakkingsopties voor zeer kleine boeken of items?

Moniss biedt verschillende maten in boekverpakkingen aan, inclusief kleinere maten zoals de A5-wikkelverpakking. Deze kleinere formaten zijn ideaal voor het verzenden van kleinere boeken of items die extra bescherming vereisen tijdens het transport.

Bestel jouw boekverpakking vandaag!

Ervaar zelf het verschil met Moniss boekverpakkingen. Bestel nu en laat zien hoeveel zorg je besteedt aan elk detail van jouw zending. Bekijk al onze producten voor meer informatie en om direct jouw bestelling te plaatsen.