opc_loader

Wensenlijst

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Aanmelden

Vanwege vakantie van 8 t/m 15 augustus zijn wij minder goed bereikbaar.

Vragen over afrekenen? Neem gerust contact op

Geen zorgen! De link opent in een nieuw tabblad. Je checkout wordt niet onderbroken.

Filters
€ 0
€ 438

Plastic draagtassen

Wanneer we het bij Moniss hebben over ‘plastic’ draagtassen, dan bedoelen we eigenlijk draagtassen van HDPE-kunststof. Het zal uw groene hart geruststellen, dat HDPE bekend staat als een duurzame kunststof, met een lange levensduur en geringe milieubelasting. Dat gezegd hebbende: welkom bij Moniss, dé specialist in verpakkingsmateriaal! Bij ons vindt u alles dat u nodig heeft om uw in product te verpakken en vervoeren, zoals papieren tasjes, plastic draagtassen, allerlei doosjes, enveloppen, tape… Oké, kijk voor ons gehele assortiment in het menu want het is echt teveel om op te noemen. U komt hier voor plastic draagtasjes en zoals u ziet bent u aan het juiste adres!

Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1

Wat is HDPE?

Onze ‘plastic’ draagtassen worden gemaakt van HDPE, maar wat is dat eigenlijk? De afkorting staat voor High Density Polyetheen. Dat klinkt misschien chemisch, maar het is volledig opgebouwd uit koolstof- en waterstofmoleculen. HDPE wordt gezien als een van de meest duurzame kunststoffen. Dat heeft te maken met een aantal gunstige eigenschappen. Een daarvan is, dat het volledig recyclebaar is tot nieuwe plastic draagtassen, maar ook tot buizen en pijpen voor de bouw en industrie. Mochten de tasjes onverhoopt in een verbrandingsoven terecht komen, dan zal het volledig verbranden en geen giftige gassen afgeven. Wel komt er bij verbranding CO2 vrij. Ga dus altijd voor recycling wanneer dat mogelijk is. Trouwens, HDPE kan goed tegen warmte. Pas boven de 50 graden begint het wat aan stevigheid te verliezen. Dat maakt onze plastic draagtassen geschikt voor bijvoorbeeld warme etenswaren.

Plastic tasjes bedrukken

We krijgen vaak de vraag of we de plastic tasjes kunnen bedrukken. Natuurlijk kan dat! Plastic draagtassen zijn uitermate geschikt voor branding, voor de verspreiding van uw merk en boodschap onder potentiële klanten. Laat uw plastic tasjes bedrukken met uw logo, slogan, website of wat dan ook. De plastic draagtassen op onze site zijn standaard zwart of wit, maar we kunnen ze ook in uw gewenste kleur leveren. Alles om uw business tot een succes te maken. We informeren u graag over de mogelijkheden. U kunt ons daarvoor altijd bellen op 0320 - 748 700.

Welke soorten plastic draagtassen zijn er?

Op moment van schrijven hebben we twee soorten plastic draagtassen in ons assortiment, namelijk ‘baggies’ en hemddraagtassen, beide in verschillende afmetingen. De dikte wordt weergegeven in ‘mu’, wat een duizendste deel van een millimeter betekent. Voor de vergelijking: een broodzak heeft gemiddeld een dikte van 20 mu. Welnu, onze hemddraagtassen zijn 15 mu dik, de baggies hebben een dikte van 50 mu. Zelfs de voordelige hemddraagtassen zijn behoorlijk stevig. Deze kunt u prima als plastic draagtas aanbieden voor lichtere producten en etenswaren. In een baggie kan zonder problemen een aantal conservenblikken, sixpacks en/of flessen frisdrank worden vervoerd.

Bestel nu uw plastic draagtassen

De prijzen voor plastic draagtassen op onze website zijn per 1000 stuks. U heeft al een hemddraagtas vanaf minder dan 3 cent per stuk en de baggies beginnen bij 9 cent per stuk. Bestelt u vandaag vóór 20.00 uur, dan bieden we nog dezelfde werkdag bij de vervoerder aan. In de meeste gevallen zal u de plastic draagtassen al de volgende werkdag in huis of op de zaak hebben. Voor het bedrukken van plastic tasjes maken we graag een persoonlijke offerte voor u. Neem voor een offerte of bij vragen contact met ons op via e-mail: info@moniss.nl of telefoon: 0320 - 748 700.