opc_loader

Menu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Aanmelden

9.2 / 10 van 2165 reviews

Vanwege vakantie van 8 t/m 15 augustus zijn wij minder goed bereikbaar.

Vragen over afrekenen? Neem gerust contact op

Geen zorgen! De link opent in een nieuw tabblad. Je checkout wordt niet onderbroken.

Plastic tasjes

Op zoek naar stevige plastic tasjes voor jouw bedrijf of evenement? Bij Moniss vind je een breed assortiment aan kwaliteitstassen. Overweeg ook onze optie om plastic tasjes te bedrukken en laat jouw merk opvallen. Ontdek hieronder ons aanbod!

9 Artikelen

Onze plastic HDPE tasjes

Onze ‘plastic’ draagtassen worden gemaakt van HDPE, maar wat is dat eigenlijk? De afkorting staat voor High Density Polyetheen. Dat klinkt misschien chemisch, maar het is volledig opgebouwd uit koolstof- en waterstofmoleculen. HDPE wordt gezien als een van de meest duurzame kunststoffen. Dat heeft te maken met een aantal gunstige eigenschappen. Een daarvan is, dat het volledig recyclebaar is tot nieuwe plastic draagtassen, maar ook tot buizen en pijpen voor de bouw en industrie. Mochten de tasjes onverhoopt in een verbrandingsoven terecht komen, dan verbranden zij volledig en geven ze geen giftige gassen af. HDPE kan bovendien goed tegen warmte. Pas boven de 50 graden begint het wat aan stevigheid te verliezen. Dat maakt de tasjes ook geschikt voor bijvoorbeeld warme etenswaren.

Bekijk ook onze gekleurde papieren tasjes, bruine tasjes of Non Woven draagtassen!

Plastic tasjes bedrukken

Laat jouw plastic tasjes bedrukken met jouw logo, slogan, website of wat je maar wilt. De plastic draagtassen op onze site zijn standaard zwart of wit, maar we kunnen ze op aanvraag ook in andere kleuren leveren. Alles om jouw business tot een succes te maken. We informeren je graag over de mogelijkheden. Je kunt ons daarvoor altijd bellen op 0320 - 748 700.

Welke soorten plastic draagtassen zijn er?

We hebben twee soorten in ons assortiment, namelijk ‘baggies’ en hemddraagtassen. Deze vind je beide in verschillende maten waarbij we de dikte weergeven in ‘mu’, wat een duizendste deel van een millimeter betekent. Voor de vergelijking: een broodzak heeft gemiddeld een dikte van 20 mu. Onze hemddraagtassen zijn 15 mu dik en de baggies hebben een dikte van 50 mu. Zelfs de voordelige hemddraagtassen zijn behoorlijk stevig. Deze kun je prima als plastic tasje aanbieden voor lichtere producten en etenswaren. In een baggie kan zonder problemen een aantal conservenblikken, sixpacks en/of flessen frisdrank worden vervoerd.

Zijn de plastic tasjes stevig genoeg voor zware producten?

Hoewel onze hemddraagtassen, met een dikte van 15 mu, prima geschikt zijn voor lichtere producten, raden we voor zwaardere items onze baggies aan, die een dikte van 50 mu hebben. Deze zijn sterk genoeg om zware producten zoals conservenblikken en flessen frisdrank te dragen zonder te scheuren.

Zijn de plastic tasjes waterbestendig?

Onze plastic tasjes zijn inderdaad waterbestendig, wat ze een uitstekende keuze maakt voor het dragen van vochtige items of voor gebruik in vochtige omstandigheden. Dit maakt ze bijzonder geschikt voor gebruik in winkels en markten, waar ze de inhoud effectief kunnen beschermen tegen water en vocht.

In welke maten zijn de plastic tasjes beschikbaar?

Wij bieden een breed scala aan maten in zowel onze hemddraagtassen als baggies. Van kleinere maten ideaal voor lichtere producten tot grotere maten geschikt voor zwaardere en volumineuze items. Deze variëteit zorgt ervoor dat je altijd een tas vindt die voldoet aan jouw specifieke behoeften.

Hoe beïnvloedt de dikte van de plastic tasjes van Moniss de duurzaamheid en stevigheid?

De dikte van onze plastic tasjes, aangeduid in 'mu' (micrometer), speelt een cruciale rol in zowel hun duurzaamheid als stevigheid. Onze hemddraagtassen met een dikte van 15 mu zijn ontworpen voor lichtere items, terwijl de baggies met een dikte van 50 mu robuuster zijn en geschikt voor zwaardere voorwerpen. Deze dikte zorgt ervoor dat de tassen minder snel scheuren of beschadigen, wat bijdraagt aan een langere levensduur en minder afval.

Kunnen de plastic tasjes van Moniss opnieuw gebruikt worden voor andere doeleinden?

Jazeker, onze plastic tasjes zijn niet alleen stevig maar ook veelzijdig genoeg om voor verschillende doeleinden hergebruikt te worden. Hun stevigheid en waterbestendigheid maken ze geschikt voor hergebruik in verschillende scenario's. Dit draagt bij aan de vermindering van afval en bevordert een duurzamere levensstijl.

Plastic tasjes kopen doe je bij Moniss

Je hebt al een hemddraagtas vanaf minder dan 3 cent per stuk en de baggies beginnen bij 9 cent per stuk. Bestel je vandaag? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. In de meeste gevallen ontvang je de plastic draagtassen al de volgende werkdag. Voor het bedrukken van plastic tasjes maken we graag een persoonlijke offerte. Neem voor een offerte of als je vragen hebt contact met ons op via e-mail: info@moniss.nl of telefoon: 0320 - 748 700.