opc_loader

Menu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Aanmelden

9.1 / 10 van 2181 reviews

Vanwege vakantie van 8 t/m 15 augustus zijn wij minder goed bereikbaar.

Vragen over afrekenen? Neem gerust contact op

Geen zorgen! De link opent in een nieuw tabblad. Je checkout wordt niet onderbroken.

Opbergzakjes

Opbergzakjes zijn essentieel, praktisch en onmisbaar in elke organisatie. Heb je ooit het gevoel gehad dat je verdrinkt in een zee van kleine spulletjes? We kennen dat gevoel maar al te goed. Bij Moniss weten we hoe belangrijk het is om je spullen netjes en overzichtelijk te houden. Daarom hebben we een mooi assortiment van opberg zakjes, perfect voor iedereen die van orde houdt - net als jij!

3 Artikelen

Opbergzakjes: essentieel en praktisch 

Opbergzakjes zijn kleine, veelal doorzichtige zakjes die worden gebruikt om spullen te bewaren, beschermen en organiseren. Het eenvoudige design maakt ze ideaal voor een reeks toepassingen, van het opslaan van sieraden en knutselspullen tot het verpakken van kleine retailproducten. 

Verschillende maten   

Onze opberg zakjes, gemaakt van hoogwaardig OPP-materiaal, onderscheiden zich door hun glasheldere uitstraling. Dit betekent dat de inhoud niet alleen goed beschermd is, maar ook duidelijk zichtbaar. Met een dikte van 0,03 mm (30 micron) bieden ze voldoende stevigheid én flexibiliteit. 

Zakjes openen en dichtdoen

Het ontwerp bevat een handig klepje met hersluitbare tape, waardoor de zakjes keer op keer opnieuw kunnen worden afgesloten. Of je nu kleine schroefjes, sieraden of handgemaakte producten wilt opslaan, deze zakjes zijn er in drie maten om aan je behoeften te voldoen: 

  • 60mm x 60mm;
  • 80mm x 90mm;
  • 100mm x 120mm.

Als je een grotere maat wilt, kun je ook kijken bij Wenskaartzakjes. Deze zakjes zijn van hetzelfde materiaal en kunnen ook als opbergzakje gebruikt worden. 

Voordelen van een kwalitatief opbergzakje 

Onze OPP-opbergzakjes bieden verschillende voordelen. Ten eerste zijn ze duurzaam en bestand tegen scheuren, wat betekent dat ze de inhoud veilig houden. Het glasheldere design maakt het eenvoudig om in één oogopslag te zien wat erin zit, wat zowel voor particulieren als voor retailers een groot voordeel is. Daarnaast is het hersluitbare klepje ideaal voor items die regelmatig moeten worden gebruikt en opgeborgen.  

Tips voor optimaal gebruik

  • Zorg dat de items droog zijn voordat je het zakje opbergt. Dit voorkomt condensvorming; 
  • Gebruik etiketten of permanente markers om de inhoud te labelen, vooral als je veel soortgelijke items bewaart; 
  • Probeer zware of scherpe voorwerpen te vermijden die het materiaal kunnen beschadigen. 

Hoe gemakkelijk zijn deze zakjes in gebruik?

Het transparante ontwerp van onze opbergzakjes zorgt ervoor dat je gemakkelijk kunt zien wat erin zit. Dit is vooral handig wanneer je snel iets specifieks moet vinden zonder elk zakje te hoeven openen. Of je nu knutselspullen, sieraden of kleine onderdelen opbergt, de heldere zichtbaarheid maakt het organiseren en terugvinden van items een stuk efficiënter.

Zijn de opbergzakjes herbruikbaar?

Ja, onze opbergzakjes zijn ontworpen met een hersluitbaar klepje, waardoor ze herbruikbaar zijn. Dit draagt bij aan duurzaamheid omdat het de noodzaak van het voortdurend gebruik van nieuwe verpakkingsmaterialen vermindert.

Zijn deze opbergzakjes ook geschikt voor het opbergen van vloeistoffen?

Onze opbergzakjes zijn voornamelijk bedoeld voor droge, niet-vloeibare items. Ze zijn niet waterdicht en daarom niet geschikt voor het opbergen of vervoeren van vloeistoffen. Voor vloeistoffen is het aan te raden om te kijken naar speciaal daarvoor ontworpen, lekvrije containers.

Kan ik scherpe voorwerpen opbergen in deze zakjes?

Hoewel onze opbergzakjes stevig zijn, zijn ze niet ontworpen voor zeer scherpe voorwerpen. Scherpe items zoals naalden, spijkers of schroeven kunnen het materiaal beschadigen of doorboren. Voor het opbergen van scherpe voorwerpen raden we aan om stevigere verpakkingsoplossingen te overwegen.

Hoe beïnvloedt de dikte van de opbergzakjes de stevigheid?

De opbergzakjes van Moniss hebben een dikte van 0,03 mm (30 micron), wat een goede balans biedt tussen flexibiliteit en stevigheid. Deze dikte zorgt ervoor dat de zakjes bestand zijn tegen scheuren onder normale gebruiksomstandigheden, terwijl ze toch flexibel genoeg blijven om gemakkelijk te kunnen hanteren.

Betaalbaar assortiment aan verpakkingsmaterialen

Ons assortiment is speciaal ontworpen om functionaliteit en kwaliteit te combineren. Of je nu een bedrijf hebt dat behoefte heeft aan betrouwbare verpakkingsoplossingen of gewoon op zoek bent naar manieren om thuis dingen te organiseren, onze opbergzakjes zijn de ideale keuze. En met de verschillende maten die beschikbaar zijn, vind je zeker een maat die perfect past bij je behoeften. 

Heb je vragen of wil je meer weten over onze producten? Aarzel niet en neem contact met ons op. We helpen je graag verder! Wij zijn telefonisch te bereiken op 0320 748 700 en mailen kan naar info@moniss.nl