opc_loader

Menu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Aanmelden

9.2 / 10 van 2162 reviews

Vanwege vakantie van 8 t/m 15 augustus zijn wij minder goed bereikbaar.

Vragen over afrekenen? Neem gerust contact op

Geen zorgen! De link opent in een nieuw tabblad. Je checkout wordt niet onderbroken.

Filters
€ 0
€ 90

10 Artikelen

Wat zijn disposables en waarom worden deze gebruikt? Disposables zijn artikelen voor eenmalig gebruik, zoals papieren handdoekjes en plastic bekertjes. Daar kunt u hieronder meer over lezen. Voor u als bedrijf is het van belang, dat u voor een goede prijs grote aantallen disposables kunt inkopen. Dan zit u goed bij Moniss.nl! U bestelt bij ons eenvoudig en snel koffiebekers, papieren tissues en toiletrollen. Uw bestelling wordt doorgaans de volgende dag al bij u op de zaak geleverd.

Waarom kiezen voor disposables

Er zijn verschillende redenen waarom onze zakelijke klanten voor disposables kiezen. Bij toiletpapier is de reden evident, want niemand zou aanraden dit meer dan één keer te gebruiken. De keuze voor papieren handdoekjes en tissues is tweeledig. Het is hygiënischer om eenmalig een papieren doekje te gebruiken, dan de handen te drogen aan een handdoek voor algemeen gebruik. Daarnaast moeten handdoeken regelmatig gewassen worden. Dit kost water en energie. Hetzelfde geldt voor theeglazen en koffiebekers. Afhankelijk van hoeveel deze gebruikt worden, moet de afwasmachine vaak meerdere keren per dag draaien. Het klinkt paradoxaal, maar om deze reden zou het gebruik van disposables wel eens ‘groener’ kunnen zijn.

Verantwoord omgaan met disposables

Disposables worden in de volksmond ook wel ‘wegwerpartikelen’ genoemd, maar dat is naar onze mening niet helemaal correct. Die benaming suggereert namelijk, dat disposables zomaar overal achtergelaten kunnen worden. Wij van Moniss.nl vinden het juist van belang, dat er verantwoord wordt omgegaan met disposables. Zorg dat de plastic bekers en roerstaafjes niet op straat en in de natuur belanden. Hoe doet u dat? Daar vertellen we u graag meer over.

Plastic recyclen: nu ook voor bedrijven

We zijn in Nederland al vergevorderd met het recyclen van plastic. Toch was het scheiden van pbd-afval lange tijd alleen voor huishoudens mogelijk. Tegenwoordig zijn er voor bedrijven steeds meer mogelijkheden om plastic disposables en ander afval te scheiden. Stimuleer uw werknemers en klanten om de plastic disposables, zoals bekertjes en roerstaafjes, in een aparte afvalbak te deponeren. Veel afvalverwerkingsbedrijven sorteren tegenwoordig ook zakelijk pbd-afval en stimuleren bedrijven om hun afval gescheiden aan te bieden. Vraag uw afvalbedrijf naar de mogelijkheden. Zo maakt u van kunststof weer grondstof voor nieuwe disposables en andere producten.

Disposables online bestellen bij Moniss.nl

Bij Moniss.nl kunt u gemakkelijk disposables kopen, in grote aantallen via onze webshop. De lage prijzen die u ziet, zijn per verpakkingseenheid (doorgaans 1000 of meer stuks). In het geval van toiletpapier gaat het om een lengteprijs. Het aantal meters (honderden tot 1000) staat bij het product vermeld. Hoe dan ook, uw disposables bestelt u voordelig én snel. Uw bestelling wordt namelijk direct door ons verwerkt en de volgende dag al bij u op de zaak bezorgd. Wilt u meer informatie over disposables of andere verpakkingsmaterialen? Neem dan gerust contact met ons op.