opc_loader

Wensenlijst

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Aanmelden

Vanwege vakantie van 8 t/m 15 augustus zijn wij minder goed bereikbaar.

Vragen over afrekenen? Neem gerust contact op

Geen zorgen! De link opent in een nieuw tabblad. Je checkout wordt niet onderbroken.

Filters
€ 0
€ 1

Kledingzakken / PP zakken

Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1

Wilt u kledingzakken kopen? Bij Moniss vindt u de beste kledingzakken (PP zakken) tegen de scherpste prijzen. Onze zakken zijn uitstekend geschikt voor het inpakken van kleding. Daarnaast kunt u dit product uitstekend gebruiken voor de presentatie van artikelen. Zo is onze langwerpige PP zak uitstekend geschikt voor de presentatie van een stropdas. Kortom: dit product is zeer veelzijdig. Ons assortiment is dat ook. Wij verkopen kledingzakken in verschillende maten. Daardoor kunt u bij Moniss voor uiteenlopende kleding en overige artikelen de geschikte kledingzak vinden! Hieronder kunt u ons volledige assortiment bekijken:

De eigenschappen van de kledingzakken

De kledingzakken van Moniss hebben een aantal unieke eigenschappen. Zo zijn alle kledingzakken gemaakt van helder materiaal. Dit noemen we ook wel PP. Dit materiaal is glashelder en bijzonder sterk. Enkele PP zakken hebben daarnaast een klein gaatje onderin. Dit zorgt voor het ontsnappen van lucht. Daarnaast heeft de kledingzak een klep met hersluitbare kleefstrook. Dat maken de kledingzakken van Moniss uniek. Let op: voor het verzenden van kleding is deze kledingzak niet geschikt. Hiervoor zijn onze Coex verzendzakken zeer geschikt.

Wij hebben verschillende soorten kledingzakken

Boven deze tekst kunt u onze producten bekijken. Hier zult u zien dat wij kledingzakken in verschillende soorten en maten verkopen. De maten zijn uiteenlopend; van kleine zakken tot grote(re) zakken. Hieronder vindt u een volledig overzicht van de verschillende soorten kledingzakken:

  • 120x290mm géén luchtgaatje
  • 120x430mm géén luchtgaatje
  • 160x220mm met luchtgaatje onderin
  • 230x320mm met luchtgaatje onderin
  • 240x350mm géén luchtgaatje
  • 250x300mm met luchtgaatje onderin
  • 270x380mm met luchtgaatje onderin
  • 300x400mm met luchtgaatje onderin
  • 400x600mm met luchtgaatje onderin.

Deze maten zijn de bruikbare maten voor de kledingzakken. De klep is extra.

Kledingzakken bestellen? Voor 12:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!

Wilt u kledingzakken bestellen? In onze webshop is het mogelijk om uw producten direct online te bestellen. Een groot voordeel van het kopen van uw kledingzakken bij Moniss, is de snelle levering. Als u uw bestelling op werkdagen voor 12:00 uur plaatst, dan verzenden wij de producten dezelfde dag nog naar het door u opgegeven adres. Voor vragen of opmerkingen over de kledingzakken kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Deze is op maandag t/m vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur geopend. Wij zijn bereikbaar via 0320 748 700 of per mail via info@moniss.nl. Wij zullen uw vraag over de kledingzakken zo snel mogelijk beantwoorden!