opc_loader

Menu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Aanmelden

9.2 / 10 van 2193 reviews

Vanwege vakantie van 8 t/m 15 augustus zijn wij minder goed bereikbaar.

Vragen over afrekenen? Neem gerust contact op

Geen zorgen! De link opent in een nieuw tabblad. Je checkout wordt niet onderbroken.

Filters
€ 0
€ 1
Afmeting
Dikte
Kleur

Colourbags

Gripzakjes zijn ideaal om uw waren tijdelijk lucht- en lichtdicht afsluit. Wanneer u echter verschillende soorten waren aanbiedt, kan u snel het overzicht verliezen. De oplossing: colourbags. Hiermee houdt u eenvoudig een sorteringssysteem aan de hand van de kleurverschillen. Dit is erg handig voor bijvoorbeeld coffeeshops die diverse soorten kruidige rookwaren aanbieden. Per soort inhoud een andere kleur gripzakje, handig toch? De zakjes zijn niet transparant, waardoor ze geschikt zijn voor privacygevoelige inhoud. Laat de ziplock zakjes bedrukken met uw logo en bedrijfsgegevens voor extra branding. In plaats van het sorteren op kleur kunt gripzakjes in uw bedrijfskleur kiezen. Bestel uw Colourbags voordelig per 1.000 stuks op Moniss in de kleuren en afmetingen van uw voorkeur.
 

11 Artikelen

Colourbags, de gekleurde sealbags

Gekleurde sealbags hebben iets mysterieus. Wat zou erin zitten? Dat weten alleen u, uw medewerkers en de ontvanger. Het hoeft natuurlijk niet zo spannend te zijn; de inhoud kan ook simpelweg gevoelig zijn voor licht. Bepaalde gedroogde planten, zoals thee, zijn bijvoorbeeld het beste houdbaar in het donker. U kunt echter van alles in de Colourbags opslaan en vervoeren, van documenten en USB-sticks tot kleine onderdelen zoals O-ringetjes. Ze worden dan ook gebruikt in o.a. kantoren, shops en productieomgevingen.

Kies uw kleuren

Onze Colourbags zijn verkrijgbaar in de kleuren rood, geel, blauw en groen. Ook hebben we volledig zwarte hersluitbare zakjes. Zo kunt u uw materialen gemakkelijk categoriseren en overzichtelijk opbergen. Ook vindt u wellicht een gripzak in uw bedrijfskleur. Wanneer u deze door ons laat bedrukken, heeft u 100% custom sealbags voor uw producten. Neem contact met ons op via de gegevens onderaan deze pagina om de mogelijkheden, prijzen en uw wensen te bespreken.

Standaard afmetingen en maatwerk

Over het customizen van Colourbags gesproken: wij kunnen deze hersluitbare gekleurde zakken in afwijkende maten leveren. Dat wil zeggen: afwijkend van de standaard maten waarin ze in onze webshop verkrijgbaar zijn. We voeren namelijk een aantal papiermaten zoals A5 en A4, evenals een aantal veelvoorkomende afmetingen als 100 x 100 mm en 150 x 200 mm. Maatwerk is mogelijk bij afname van 10.000 stuks of meer.

Gekleurde wietzakjes (evt. met logo)

De meeste coffeeshops in Duitsland gaan zeer professioneel te werk. Ze bewaken de kwaliteit, houden een schone zaak en besteden aandacht aan de uitstraling. In dat kader passen gekleurde wietzakjes met logo perfect. De ziplock sluiting houdt stof en viezigheid van buiten tegen. De klant kan het wietzakje na ieder gebruik weer afsluiten. De zakjes zijn lichtdicht zodat de kwaliteit optimaal behouden blijft. Iedereen weet wel wat erin zit, maar dit voelt net wat discreter dan transparante zakjes. Op aanvraag kunnen we de gekleurde wietzakjes met uw logo en/of afbeelding bedrukken. Zo brengt u de uitstraling en naamsbekendheid van uw zaak in hogere sferen.

Colourbags bestellen

Bestel uw ondoorzichtige, gekleurde gripzakken eenvoudig in onze webshop. De Colourbags worden verstuurd in dozen van 1.000 stuks en verpakt per 100. Naast gekleurde zakken hebben wij diverse soorten gripzakken in ons ruime assortiment. We helpen u graag de juiste kiezen voor uw doeleinden. Kies uw kleur(en) en bestel uw Colourbags op Moniss!