opc_loader

Menu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Aanmelden

9.2 / 10 van 2165 reviews

Vanwege vakantie van 8 t/m 15 augustus zijn wij minder goed bereikbaar.

Vragen over afrekenen? Neem gerust contact op

Geen zorgen! De link opent in een nieuw tabblad. Je checkout wordt niet onderbroken.

Filters
€ 0
€ 1
Afmeting
Bio PE ( Suikerriet )
Dikte
met buidel
Plakstrip
Schriijfvlak

Kangoeroe gripzakjes

In tandtechnische laboratoria, ziekenhuizen en apotheken zijn overzicht en organisatie essentieel. Ieder instrument, product en medicijn moet beschermd verpakt op de juiste plaats worden opgeborgen en terug te vinden zijn. Voor de distributie is het belangrijk, dat de juiste gegevens worden bijgevoegd. Met behulp van hersluitbare kangoeroezakken brengt u overzicht in uw medisch logistieke proces, dienstverlening of praktijk. Deze gripzakken zijn voorzien van een buidel, waarin u bijvoorbeeld de patiëntenbon, factuur en (extra) bijsluiter plaatst.

7 Artikelen

De voordelen van hersluitbare kangoeroezakjes

Dankzij de buidel zijn kangoeroezakken veelgebruikte zakjes in de medische wereld. Ook voor het uitwisselen van hobbymaterialen en sieraden zijn ze zeer geschikt. Denk bijvoorbeeld aan nabestellingen van onderdelen en reparaties. Ze maken het mogelijk om een strikte organisatie aan te houden. De kangoeroezakjes van Moniss brengen nog meer voordelen. Ze zijn hersluitbaar en zeer sterk. Onze kangoeroe-gripzakken kunnen vrijwel onbeperkt worden geopend en gesloten. Hierdoor hoeft geen van de ontvangers in de keten de zakjes weg te gooien. De eindgebruiker kan de hersluitbare kangoeroezakjes blijven gebruiken totdat ze opgebruikt zijn.

Voedselveilige gripzakjes

Onze hersluitbare kangoeroezakken vinden ook hun weg in de voedselindustrie. Door hun sterke en hersluitbare karakter zijn ze geschikt voor het verpakken van kleine etenswaren zoals kruiden, gedroogd fruit en noten. Dankzij hun eigenschappen kunnen ze ook voor warme of in te vriezen producten worden gebruikt; de gripzakjes

zijn hittebestendigheid tot 110 graden Celcius en vriesbestendig tot -40 graden Celcius. Bovendien dragen ze het FDA keurmerk, de Amerikaanse standaard voor voedselveiligheid. Het gebruik van hersluitbare kangoeroezakken in de voedselindustrie draagt bij aan een efficiëntere en duurzamere manier van verpakken, opslaan en distribueren.

Variaties en afmetingen

Naast het bewaren en meesturen van papieren in de buidel, wilt u wellicht het zakje zelf kunnen beschrijven. Hiervoor hebben we handige kangoeroezakken van 150 x 200 en 190 x 250 mm met schrijfstroken in het assortiment. Heeft u geen schrijfstrook nodig, kies dan voor de ‘standaard‘ hersluitbare kangoeroezakken van 150 x 200 mm. ‘Standaard’ betekent bij Moniss dat de gripzakken gemaakt worden van 50 micron dik, stevig LDPE. Verder zijn ze voorzien van een gripstrook (sluitstrip), voor het luchtdicht afsluiten van de inhoud, en een handige lip met 5 mm ophangoog.

Hersluitbare kangoeroezakken bestellen

Bij Moniss kunt u kangoeroezakken per 1000 stuks bestellen. Hoe meer u er bestelt, hoe hoger uw korting. Zie de staffelprijzen bij het product. Heeft u eenmaal besteld dan staat de bezorger binnen 1 tot enkele werkdagen op de stoep om uw kangoeroezakken te bezorgen. De hersluitbare zakjes met buidel liggen hier voor u klaar op voorraad.