opc_loader

Menu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Aanmelden

9.2 / 10 van 2191 reviews

Vanwege vakantie van 8 t/m 15 augustus zijn wij minder goed bereikbaar.

Vragen over afrekenen? Neem gerust contact op

Geen zorgen! De link opent in een nieuw tabblad. Je checkout wordt niet onderbroken.

Filters
€ 0
€ 1
Afmeting
Dikte
Schrijfvlak

Gripzakken met schrijfvlak

Met de juiste organisatie achter de toonbank, in het magazijn of op de hobbyzolder weet u precies wat op welke locatie ligt. Maar dan staat u voor het schap. Welk zakje was het ook alweer? Gelukkig heeft u alles verpakt in gripzakjes met schrijfvlak en er netjes op geschreven wat erin zit. Moniss helpt u graag bij het organiseren van uw producten, onderdelen en materialen. We bieden sterke, 100% recyclebare gripzakken met schrijfvlak in diverse afmetingen. Bestel ze voordelig en snel in onze webshop.

10 Artikelen

Waar dienen gripzakjes met schrijfvlak voor?

Gripzakjes met schrijfvlak zijn ideaal voor het opslaan, organiseren en beschermen van kleine voorwerpen zoals schroefjes, moertjes, munten, sieraden. Daar zijn de kleinere afmetingen het meest geschikt voor. De grotere formaten zijn handig voor bijvoorbeeld papieren en reisdocumenten. Ook zijn dit handige zakken om wiet of andere gedroogde waren per soort in te organiseren. Gripzakjes met schrijfvlak bewijzen overal hun nut, van winkels en apotheken tot coffeeshops.

Wietzakjes sorteren

Bij coffeeshops kan met de juiste organisatie de doorlooptijd worden verkleind. De producten van Moniss kunnen daarbij helpen. De verschillende soorten wiet kunnen per soort afgewogen verpakt in gripzakjes. Tip: dit zijn de wietzakjes die u aan de klant meegeeft; laat daarom de wietzakjes bedrukken met uw logo. Als basis kunt u gekleurde wietzakjes in uw bedrijfskleur gebruiken. De voorverpakte zakjes bewaart u achter de toonbank in grotere gripzakken met schrijfvlak. Zo hebben klanten sneller hun bestelling en is er minder kans op lange wachtrijen. Dit vergroot de veiligheid en klanttevredenheid.

Het assortiment van Moniss

Moniss heeft een groot assortiment gripzakken, uit voorraad leverbaar. Scroll naar boven voor het assortiment gripzakken met schrijfvlak. In het hoofdmenu ziet u alle soorten gripzakken die we leveren. Duurzame sealbags, gekleurde en bedrukte gripzakjes, kangoeroezakjes; alles is vlot en voordelig te bestellen in deze webshop.

Onze gripzakjes met schrijfvlakken

Het schrijfvlak op onze gripzakjes is verdeeld in drie stroken. Dat is handig voor het noteren van verschillende gegevens zoals productcodes, prijzen, verpakkingsdatum etc.

Onze gripzakken zijn gemaakt van stevige 50 Mu polyethyleen, een 100% recycleerbare LDPE. De gripzakjes met schrijfvlak zijn voorzien van een rond (5 mm) ophangoog.

Zitten uw maten erbij?

De diverse maten staan bij de producten vermeld in breedte x hoogte. Dit is exclusief het griprandje en ophangoog. Zoals u ziet is het kleinste zakje 40 x 60 mm en de grootste 350 x 450 mm. Heeft u andere afmetingen gripzakjes met schrijfvlak nodig, bijvoorbeeld 135 x 230 mm of 220 x 280 mm? Stuur ons een e-mail en we zullen de mogelijkheden bekijken.