opc_loader

Menu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Aanmelden

9.1 / 10 van 2181 reviews

Vanwege vakantie van 8 t/m 15 augustus zijn wij minder goed bereikbaar.

Vragen over afrekenen? Neem gerust contact op

Geen zorgen! De link opent in een nieuw tabblad. Je checkout wordt niet onderbroken.

Kartonnen enveloppen


Om documenten, foto's of ander materiaal op een stevigere manier te versturen worden kartonnen enveloppen verkozen boven de papieren envelop en de luchtkussen envelop. Bij Moniss worden deze kartonnen enveloppen in verschillende uitvoeringen aangeboden. We staan klaar om jouw bestelling te ontvangen en eventuele vragen te beantwoorden!

Modellen kartonnen envelop

Je kunt kiezen uit golfkartonnen enveloppen en massief kartonnen enveloppen. De massief kartonnen envelop is nog wat steviger dan de golfkartonnen envelop. De keuze is afhankelijk van de inhoud. Beide varianten zijn in verschillende afmetingen te bestellen. Hierdoor vind je altijd een passende envelop met kartonnen rug, zijkanten en hoeken die jouw materiaal optimaal beschermen tijdens het verzenden.

Betrouwbaar

Of je nu een eenmalige bestelling of met regelmaat van plan bent om karton enveloppen te bestellen het is altijd fijn als de leverancier afspraken nakomt. Bij Moniss ben je hiervoor aan het juiste adres! Wat er gezegd wordt, wordt nagekomen. Ook staat het personeel altijd klaar om vragen of opmerkingen te beantwoorden. Mocht je twijfelen over een product dan kun je altijd het juiste advies inwinnen.

Gemakkelijk en snel verschillende soorten kartonnen enveloppen kopen

Als je op maandag t/m donderdag vóór 17:00 uur en op vrijdag vóór 15:00 uur een bestelling plaatst voor jouw kartonnen enveloppen dan gaat deze dezelfde dag nog de deur uit. Service wordt zo perfect gecombineerd met snelheid. Zeker als je op het punt staat om een belangrijke verzending te doen, is het wenselijk dat het beste verpakkingsmateriaal hiervoor tijdig arriveert.

Kartonnen enveloppen kopen? Moniss heeft een snelle service en levering!

Dat kartonnen enveloppen goedkoop zijn bij Moniss wil niet zeggen dat de kartonnen enveloppen aan kwaliteit inboeten. Het omgekeerde is waar: deze stevige enveloppen worden juist vervaardigd uit hoogwaardig materiaal. Moniss staat daarom garant voor de beste producten tegen een zo voordelig mogelijke prijs.