opc_loader

Wensenlijst

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Aanmelden

Vanwege vakantie van 8 t/m 15 augustus zijn wij minder goed bereikbaar.

Vragen over afrekenen? Neem gerust contact op

Geen zorgen! De link opent in een nieuw tabblad. Je checkout wordt niet onderbroken.

Kartonnen enveloppen


Om documenten, foto's of ander materiaal op een stevigere manier te versturen worden kartonnen enveloppen verkozen boven de papieren envelop en de luchtkussen envelop. Bij Moniss worden deze kartonnen enveloppen in verschillende uitvoeringen aangeboden en maakt het niet uit hoeveel u er wenst. We staan klaar om uw bestelling te ontvangen en eventuele vragen te beantwoorden!

Modellen kartonnen envelop

U kunt kiezen uit golfkartonnen enveloppen en massief kartonnen enveloppen. De massief kartonnen envelop is nog wat steviger dan de golfkartonnen envelop. De keuze zal uiteindelijk afhangen van de inhoud. Beide varianten zijn in verschillende afmetingen te bestellen. Hierdoor vindt u altijd een passende envelop met kartonnen rug, zijkanten en hoeken die uw materiaal optimaal beschermen tijdens het verzenden.

Betrouwbaar

Of u nu een eenmalige bestelling of met regelmaat van plan bent om karton enveloppen te bestellen het is altijd fijn als de leverancier afspraken nakomt. Bij Moniss bent u hiervoor aan het juiste adres! Wat er gezegd wordt, wordt nagekomen. Ook staat het personeel altijd klaar om vragen of opmerkingen te beantwoorden. Mocht u twijfelen over een product kunt u altijd het juiste advies inwinnen.

Gemakkelijk en snel verschillende soorten kartonnen enveloppen kopen

Als u voor 12:00 uur een bestelling plaatst voor uw kartonnen enveloppen dan zal deze dezelfde dag nog de deur uitgaan. Service wordt zo perfect gecombineerd met snelheid. Zeker als u op het punt staat om een belangrijke verzending te doen, is het wenselijk dat het beste verpakkingsmateriaal hiervoor tijdig bij u arriveert.

Kartonnen enveloppen kopen? Moniss heeft een snelle service en levering!

Dat kartonnen enveloppen goedkoop zijn bij Moniss wil niet zeggen dat de kartonnen enveloppen aan kwaliteit inboeten. Het omgekeerde is waar: deze stevige enveloppen worden juist vervaardigd uit hoogwaardig materiaal. Moniss staat daarom garant voor de beste producten tegen een zo voordelig mogelijke prijs.