opc_loader

Menu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Aanmelden

9.2 / 10 van 2189 reviews

Vanwege vakantie van 8 t/m 15 augustus zijn wij minder goed bereikbaar.

Vragen over afrekenen? Neem gerust contact op

Geen zorgen! De link opent in een nieuw tabblad. Je checkout wordt niet onderbroken.

Papieren blokbodem zakjes

Geef je producten een natuurlijke en stijlvolle uitstraling met de papieren blokbodemzakjes van Moniss. Perfect voor het verpakken van verschillende artikelen, van levensmiddelen tot cadeaus, met het praktische venster om de inhoud te tonen. Kies uit onze verschillende maten en kleuren voor de perfecte milieuvriendelijke verpakkingsoplossing. Bestel nu en til je presentatie naar een hoger niveau!

8 Artikelen

Ontdek de veelzijdigheid van papieren blokbodemzakjes bij Moniss 

Ben je op zoek naar een stijlvolle en milieuvriendelijke manier om je producten te verpakken? De papieren blokbodemzakjes van Moniss zijn de perfecte keuze. Geschikt voor veel verschillende toepassingen, van levensmiddelen tot cadeaus, onze zakjes bieden zowel functionaliteit als esthetiek. 

Uitstekende presentatiemogelijkheden 

Onze papieren blokbodemzakjes met venster bieden een helder zicht op de inhoud, waardoor ze ideaal zijn voor het presenteren van producten zoals koffie, thee, snoep of zelfs non-food artikelen. Het venster verhoogt niet alleen de aantrekkelijkheid, maar stelt klanten ook in staat om de kwaliteit van het product te zien vóór aankoop. 

Toch liever transparante blokbodemzakjes of bedrukte zakjes? Ook die hebben we!

Diverse maten en stijlen 

Of je nu een kleine of grote verpakking nodig hebt, ons assortiment heeft het allemaal. Kies uit verschillende maten en kleuren zoals klassiek bruin of stijlvol wit, elk voorzien van een praktisch venster. 

Milieuvriendelijk materiaal 

In een tijd waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, zijn onze papieren blokbodemzakjes een verantwoorde keuze. Gemaakt van recyclebaar papier, dragen ze bij aan een groenere wereld en bieden ze een milieubewuste verpakkingsoptie. 

Bekijk ook onze andere duurzame verpakkingen!

Ideaal voor voedselverpakkingen 

Papieren blokbodemzakjes zijn bijzonder geschikt voor het verpakken van voedselproducten. Ze zijn niet alleen aantrekkelijk, maar bieden ook een bepaalde mate van luchtdichtheid om de versheid van het product te behouden. 

Praktische oplossing voor winkels en cafés 

Deze zakjes zijn perfect voor gebruik in winkels, cafés, bakkerijen en andere detailhandels. Ze bieden een gemakkelijke en efficiënte manier om producten te verpakken en presenteren. 

Cadeauverpakkingen 

Maak van elk geschenk iets bijzonders met onze papieren blokbodemzakjes. Ze zijn ideaal voor het verpakken van kleine cadeaus en bieden een charmante en persoonlijke touch. 

Bekijk ook onze magneetdozen of blokbodemzakjes!

Waarom kiezen voor Moniss voor jouw verpakkingsbehoeften? 

Bij Moniss streven we ernaar om de beste verpakkingsoplossingen te bieden die zowel praktisch als esthetisch aantrekkelijk zijn. Onze papieren blokbodemzakjes zijn een perfect voorbeeld van onze inzet voor kwaliteit en duurzaamheid. Bestel vandaag nog en ervaar het verschil dat onze producten kunnen maken voor jouw bedrijf of persoonlijke verpakkingsbehoeften. Heb je vragen? Neem contact met ons op via 0320 748 700 of mail naar info@moniss.nl