opc_loader

Menu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Aanmelden

9.2 / 10 van 2191 reviews

Vanwege vakantie van 8 t/m 15 augustus zijn wij minder goed bereikbaar.

Vragen over afrekenen? Neem gerust contact op

Geen zorgen! De link opent in een nieuw tabblad. Je checkout wordt niet onderbroken.

Composteerbare stazakken

Ontdek de composteerbare stazakken bij Moniss: een milieubewuste keuze voor jouw verpakkingen. Deze stazakken zijn gemaakt van kraft en PLA en zijn zowel biologisch afbreekbaar als composteerbaar. Dat is ideaal voor duurzame merken. Kies uit diverse maten en draag bij aan een groenere toekomst. Bestel nu en maak een positieve impact!

4 Artikelen

Composteerbare stazakken: de milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen van Moniss 

Ben je op zoek naar duurzame verpakkingsoplossingen die vriendelijk zijn voor het milieu? Bij Moniss vind je composteerbare stazakken die perfect zijn voor iedereen die ecologische duurzaamheid belangrijk vindt. Onze stazakken zijn gemaakt van kraft en PLA (polymelkzuur) en zijn niet alleen biologisch afbreekbaar maar ook composteerbaar. Hierdoor zijn ze een ideale keuze zijn voor milieubewuste bedrijven en consumenten. 

Bekijk ook onze andere stazakken zoals boxpouches, met of zonder venster, wine pouch, zijvouw zakken, met ventiel, transparante stazakken of vlakke zakken.

Kies voor duurzaamheid met composteerbare stazakken 

Onze stazak verpakkingen zijn composteerbaar omdat deze zijn gemaakt van een combinatie van kraftpapier en PLA. Dit materiaal is gemaakt van hernieuwbare bronnen zoals maïszetmeel. Dat maakt de zakken volledig composteerbaar, perfect voor bedrijven die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen. 

Diverse maten voor diverse toepassingen 

Of je nu voedsel, cosmetica, of andere producten verpakt onze biologisch afbreekbare stazakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten om aan je specifieke behoeften te voldoen. Ze zijn sterk, duurzaam en bieden uitstekende bescherming voor jouw producten. 

Wist je dat wij ook stazakken afvullen

Esthetisch en functioneel ontwerp 

Deze stazakken zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook esthetisch aantrekkelijk met hun natuurlijke kraftuitstraling. Ze zijn ideaal voor merken die een organische en milieubewuste uitstraling willen uitdragen. 

Waarom kiezen voor composteerbare stazakken van Moniss? 

Bij Moniss begrijpen we het belang van duurzame bedrijfsvoering. Onze composteerbare stazakken zijn een getuigenis van onze toewijding aan milieuvriendelijke oplossingen. Door voor deze stazakken te kiezen, draag je bij aan een groenere toekomst en laat je zien dat jouw merk staat voor duurzaamheid. 

Bekijk ook onze composteerbare gripakjes!

Perfect voor eco-bewuste merken 

Of je nu een klein bedrijf runt of een groot bedrijf, onze kraft stazakken zijn perfect voor merken die hun toewijding aan duurzaamheid willen tonen. Ze zijn ideaal voor het verpakken van verschillende producten op een milieuvriendelijke manier. 

Versterk je merk met duurzame verpakkingen 

In een wereld waarin consumenten steeds meer waarde hechten aan duurzaamheid, geeft een stazak die biologisch afbreekbaar is je de kans om je te onderscheiden. Het is goede manier om je inzet voor het milieu te communiceren en een positieve indruk achter te laten bij je klanten. 

Kies vandaag nog voor composteerbare stazakken van Moniss 

Als je op zoek bent naar een milieuvriendelijke verpakkingsoplossing, zijn onze composteerbare stazakken de perfecte keuze. Bestel nu bij Moniss en maak een verschil voor je merk én de planeet.  

Bestel jouw stazakken op maandag t/m donderdag voor 17:00 uur en vrijdag voor 15:00 uur en wij zorgen ervoor dat ze dezelfde dag nog worden verzonden. Heb je specifieke vragen of behoeften? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn te bereiken via info@moniss.nl of via 0320 748 700. Ons deskundig team staat klaar om al je vragen over deze en andere verpakkingsoplossingen te beantwoorden.