opc_loader

Menu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Aanmelden

9.2 / 10 van 2193 reviews

Vanwege vakantie van 8 t/m 15 augustus zijn wij minder goed bereikbaar.

Vragen over afrekenen? Neem gerust contact op

Geen zorgen! De link opent in een nieuw tabblad. Je checkout wordt niet onderbroken.

Filters
€ 0
€ 1
Afmeting
Dikte
Met buidel
PLA ( Composteerbaar )
Plakstrip
Schrijfvlak

Gripzakken composteerbaar

Zet een stap richting een groenere toekomst met onze biologisch afbreekbare gripzakjes. Gemaakt van maïs en suikerriet, combineren ze kracht met milieubewustzijn. Perfect voor zowel bedrijven als particulieren. Kies vandaag nog voor een duurzame verpakkingsoplossing.

6 Artikelen

Biologisch afbreekbare zakjes: onze composteerbare gripzakken 

Zoek je een milieuvriendelijke verpakkingsoplossing? Moniss presenteert trots onze collectie van biologisch afbreekbare zakjes. Deze gripzakken, gemaakt van maïs en suikerriet, zijn een stap vooruit in de strijd tegen plastic afval. Ze zijn volledig industrieel composteerbaar, wat betekent dat ze niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook effectief. Bescherm je producten met een schoon geweten. 

Waarom kiezen voor PLA bioplastics? 

Traditionele plastic verpakkingen gaan generaties mee voordat ze volledig afbreken. Onze biologisch afbreekbare zakjes, daarentegen, zijn vervaardigd uit PLA (PolyLactic Acid) - een innovatief bioplastic afkomstig uit zetmeelrijke plantenresten zoals maïs en suikerriet. PLA is niet alleen sterk en veelzijdig, maar biedt ook een groen alternatief voor traditioneel plastic. Bovendien zijn onze PLA zakjes uitgerust met een hersluitbare gripsluiting, wat betekent dat ze meerdere keren kunnen worden gebruikt. 

Het belang van industrieel composteren 

Onze gripzakken zijn uniek omdat ze industrieel composteerbaar zijn. Je kunt de zakjes gewoon bij het GFT afval weggooien. In plaats van decennia nodig te hebben om af te breken, kunnen ze binnen een beheerde composteeromgeving effectief afbreken. Hierbij wordt rekening gehouden met specifieke omstandigheden zoals warmte, die de compostering versnellen. Het resultaat? Deze zakjes dragen actief bij aan de natuurlijke cyclus van de aarde, van de sluiting tot de bedrukking. 

Toepassingen en gebruik 

Onze biologisch afbreekbare zakjes zijn niet alleen voor bedrijven; ook particulieren kunnen profiteren van deze duurzame oplossing. Of je nu sieraden, munten, textiel, documenten, of zelfs postzegels verpakt, deze gripzakken zijn perfect. En voor die extra touch zijn ze bedrukt met "I'm compostable" om de ontvanger te informeren over hun eco-vriendelijke aard. 

Bekijk ook onze Bio Based gripzakjes en gerecylcede gripzakken.

Hoe bestel je jouw biologisch afbreekbare zakjes? 

Bij Moniss is het eenvoudig om de juiste gripzak voor jouw behoeften te vinden. De productnamen geven de exacte afmetingen in millimeters aan, waardoor je de perfecte maat voor jouw items kunt selecteren. Dankzij onze voordelige staffelprijzen en snelle verzending, is het nog nooit zo eenvoudig geweest om een milieuvriendelijke verpakkingsoplossing te kiezen. 

Bestel vandaag nog

In een wereld die steeds meer bewust wordt van de impact van afval, is het belangrijker dan ooit om voor groene oplossingen te kiezen. Met de biologisch afbreekbare zakjes van Moniss maak je een positieve stap in de richting van een duurzamere toekomst. Moniss is dé plek voor al jouw verpakkingsmateriaal. Voor vragen kun je ons telefonisch bereiken op 0320 - 748 700 of mailen naar info@moniss.nl