opc_loader

Wensenlijst

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Aanmelden

Vanwege vakantie van 8 t/m 15 augustus zijn wij minder goed bereikbaar.

Vragen over afrekenen? Neem gerust contact op

Geen zorgen! De link opent in een nieuw tabblad. Je checkout wordt niet onderbroken.

Filters
€ 0
€ 1
Afmeting
Dikte
met buidel
PLA ( Composteerbaar )
Plakstrip
Schriijfvlak

Gripzakken Composteerbaar

Voor het bewaren en transporteren van allerlei producten, onderdelen, waren en samples zijn gripzakken ideaal. Maar wellicht maakt u zich zorgen om het milieu, want bij plastic zakjes denken we al snel aan plastic afval. Minder plastic afval produceren, daar werken we bij Moniss graag aan mee. Dit assortiment composteerbare gripzakken is er voor u. Het materiaal voor deze zakjes is gemaakt van maïs en suikerriet en is volledig industrieel composteerbaar. Na gebruik kunt u de gripzak met het GFT-afval aanbieden. Bedrijven en consumenten in Nederland, ga voor groen; bestel uw composteerbare gripzakken vlot en voordelig bij Moniss.

Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1

PLA: biologisch afbreekbaar bioplastic

Dankzij technologische vooruitgang zijn standaard en biobased gripzakken al grotendeels te recyclen. Wellicht gaat u een stap verder en kiest u biologisch afbreekbare zakjes. De biologisch afbreekbare gripzakjes zijn gemaakt van PLA (PolyLactic Acid). Deze bioplastics zijn een milieuvriendelijk alternatief voor conventioneel plastic en worden gewonnen uit zetmeelrijke plantenresten. De PLA voor uw composteerbare gripzak bestaat uit maïs en suikerriet. Het materiaal is sterk en veelzijdig. Zo wordt PLA veel gebruikt als filament voor 3D-printers. Onze biologisch afbreekbare zakjes zijn zeer praktisch. Ze zijn voorzien van een gripsluiting (eveneens PLA), waardoor ze hersluitbaar en herbruikbaar zijn.

Wat is industrieel composteerbaar?

Industrieel composteerbaar betekent dat deze gripzakken met het GFT-afval verwerkt kunnen worden. Om deze zakjes te composteren, moet het materiaal o.a. worden verwarmd. Het wordt echter niet verbrand, wat aanzienlijk scheelt in energieverbruik en uitstoot tijdens het proces. Eenmaal gecomposteerd wordt de gripzak volledig opgenomen in de natuurlijke cyclus. Goed om te weten: deze zakjes zijn volledig biologisch afbreekbaar, inclusief de gripsluiting en de bedrukking.

Voor bedrijven en particulieren

Zowel bedrijven als particulieren kunnen deze biologisch afbreekbare zakjes bestellen. De gripzakken zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en multi-inzetbaar. Dit is de ideale milieuvriendelijke verpakking voor o.a. sieraden, munten, monsters, kaarten, textiel, patronen, documenten, postzegels, schroefjes en nog veel meer losse producten. Tip: gebruik de gripzakken als ecologisch verantwoorde cadeauverpakking. Om de ontvanger op de hoogte te stellen zijn de zakjes bedrukt met de tekst “I’m compostable”.

Biologisch afbreekbare zakjes bestellen

Kies het formaat composteerbare gripzak dat u nodig heeft. De getallen in de productnaam zijn de interne maten in millimeters. Vervolgens kiest u het aantal per 1.000 stuks. De voordelige staffelprijzen worden automatisch verwerkt. Voor 20.00 uur besteld = vandaag verzonden. Uw biologisch afbreekbare zakjes met gripsluiting verzenden we uit voorraad in Duitsland (gratis verzending vanaf €200,-).