opc_loader

Menu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Aanmelden

9.2 / 10 van 2188 reviews

Vanwege vakantie van 8 t/m 15 augustus zijn wij minder goed bereikbaar.

Vragen over afrekenen? Neem gerust contact op

Geen zorgen! De link opent in een nieuw tabblad. Je checkout wordt niet onderbroken.

Medische hulpmiddelen

Ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier voor al jouw medische hulpmiddelen? Welkom bij Moniss - expert in verpakkingsmaterialen. Of het nu gaat om desinfectiesprays, containers of andere specifieke medische verpakkingen, wij bieden je de mogelijkheid om alles op één plek te bestellen. Snel, gemakkelijk en tegen aantrekkelijke prijzen. Koop hier jouw medische hulpmiddelen in!

22 Artikelen

Overzicht van medische producten 

Ontdek ons uitgebreide assortiment aan medische hulpmiddelen, zorgvuldig geselecteerd om aan jouw specifieke behoeften te voldoen:

Spuugzak-Braakzak

Een must-have in elke medische setting. Deze zakken zijn ontworpen voor veilig en hygiënisch gebruik, ideaal voor noodsituaties.

Desinfectiespray

Deze sprays zijn een sleutelcomponent voor het handhaven van hygiëne. Ze zijn effectief tegen een breed scala aan micro-organismen en gebruiksvriendelijk.

EPS Dozen - koelboxen in verschillende maten

Deze koelboxen zijn perfect voor het vervoeren van gevoelige medische producten. Ze zijn verkrijgbaar in allarlei maten en toepassingen.

Keelswabs en Neusswabs

Deze swabs zijn ontworpen voor nauwkeurigheid en voldoen aan de medische richtlijnen. Ze zijn beschikbaar in verschillende typen voor diverse medische tests.

Safebox Naaldencontainers

Onze naaldencontainers bieden een veilige manier om gebruikte naalden af te voeren. Ze zijn gebruiksvriendelijk en ontworpen voor maximale veiligheid.

Wegwerpmondkapjes en FFP1- KN95 gecertificeerde maskers

Deze beschermingsmiddelen zijn geschikt voor zowel patiënt als zorgverlener. Ze bieden optimale bescherming en comfort.

Expert in verpakkingsmaterialen

Moniss staat bekend om zijn expertise in verpakkingsmaterialen. Wij zorgen ervoor dat alle producten veilig, steriel en conform de industrienormen worden verpakt en geleverd. Wij kennen als geen ander eisen van de medische sector en verzekeren je van:

  • Een uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit.
  • Concurrerende prijzen en kosteneffectieve oplossingen.
  • Snelle en betrouwbare levering, direct aan de deur.
  • Deskundige ondersteuning en advies op maat.

Medische hulpmiddelen inkopen bij Moniss 

Bij Moniss begrijpen we hoe belangrijk de juiste verpakking is, vooral in de medische sector. Onze expertise in verpakkingsmaterialen garandeert dat jouw bestellingen veilig, steriel en conform de hoogste normen worden geleverd. We bieden niet alleen een breed assortiment, maar ook de zekerheid dat elk product met de grootste zorg wordt behandeld. Kies voor Moniss en ervaar het gemak van professionele, betrouwbare service voor al je medische hulpmiddelen.