opc_loader

Wensenlijst

Bruine en gekleurde papieren tasjes

Wilt u papieren tasjes aanschaffen? Al enige tijd mogen winkeliers geen gratis plastic draagtassen meer aan hun klanten geven. Veel van deze winkeliers kiezen ervoor om over te gaan op papieren draagtasjes, zodat ze die service toch aan hun klanten kunnen bieden. De papieren tassen van Moniss zijn gemaakt van sterke kwaliteit en ideaal voor onder andere winkeliers. Wilt u ook overgaan op papieren draagtassen? Ontdek dan de verschillende draagtasjes van Moniss. Hieronder leest u meer over de tasjes die wij u kunnen bieden.

Sterk kraftpapier

Bij Moniss vindt u bruine papieren tasjes, maar ook papieren gekleurde tasjes. Al onze tasjes zijn van goede kwaliteit en kunt u bestellen in verschillende maten. De draagtasjes zijn gemaakt van kraftpapier. Kraftpapier is erg sterk en gemaakt van gerecyclede papierpulp. Met deze papieren tasjes draagt u dus ook nog eens een steentje bij aan het milieu. Weet u al voor welke papieren tasjes u gaat?

Papieren tasjes in moderne kleuren

De papieren gekleurde tasjes zijn leuk om mee te geven aan bijvoorbeeld uw klanten in een winkel. In ons assortiment vindt u papieren tasjes in allerlei kleuren: zwart, grijs, appelgroen, oranje en roze. De bruine tasjes hebben bruine platte handgrepen en de gekleurde tasjes papier gedraaide handgrepen. Naast papieren tasjes hebben wij ook allerlei andere verpakkingsmaterialen in het assortiment, zoals vouwdozen en enveloppen.

Veilig winkelen bij Moniss

Bent u de juiste papieren tasjes tegengekomen op onze website? Bestel uw tasjes dan snel en eenvoudig. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende betaalmethoden, zoals iDeal, PayPal en bankoverschrijving. Moniss is aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, wat betekent dat u bij ons veilig verpakkingsmateriaal kunt kopen.

Meer weten over onze papieren tasjes?

Als u nog vragen heeft of graag meer informatie wilt ontvangen over onze papieren tasjes, kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze klantenservice staat op werkdagen van 8.00 tot 18.00 voor u klaar. Bestelt u verpakkingsmateriaal voor 15:00 uur? Dan kunnen wij uw bestelling dezelfde dag nog verzenden. Dit betekent dat u de papieren tasjes ook snel in huis hebt!