opc_loader

Menu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Aanmelden

9.2 / 10 van 2191 reviews

Vanwege vakantie van 8 t/m 15 augustus zijn wij minder goed bereikbaar.

Vragen over afrekenen? Neem gerust contact op

Geen zorgen! De link opent in een nieuw tabblad. Je checkout wordt niet onderbroken.

Kunststof verzend enveloppen kopen

Op zoek naar een betrouwbare manier om je post, brochures, tijdschriften of documenten te verzenden? Ontdek onze collectie kunststof verzendenveloppen, speciaal ontworpen om je inhoud veilig en zichtbaar te houden tot op de bestemming.

Ontdek onze verschillende verzendenveloppen van kunststof

Onze kunststof verzend enveloppen zijn vervaardigd uit LDPE (lage dichtheid polyethyleen), hetzelfde duurzame materiaal dat ook voor gripzakken wordt gebruikt. Dit materiaal is niet alleen robuust maar ook flexibel, waardoor het een uitstekende keuze is voor de bescherming van je verzendingen. Onze enveloppen zijn beschikbaar in diverse maten en met twee soorten sluitingen:

  • Met hersluitbare tape: Ideaal voor zendingen die mogelijk heropend moeten worden door de ontvanger.
  • Met permanente tape: Perfect voor eenmalige zendingen waarbij een veilige en definitieve sluiting gewenst is.

Kenmerken en voordelen kunststof enveloppen

Elke envelop is voorzien van een klein geperforeerd luchtgaatje onderin de hoek om het inpakken te vergemakkelijken. Dit detail helpt bij het uitdrijven van lucht, waardoor de envelop minder volume inneemt tijdens de verzending. Belangrijke kenmerken omvatten:

  • Duurzaamheid: Sterk LDPE materiaal beschermt tegen scheuren en vocht.
  • Flexibiliteit: Geschikt voor het verzenden van een breed scala aan inhoud, van papieren documenten tot promotionele materialen.
  • Veiligheid: Kies tussen hersluitbare of permanente sluitingen afhankelijk van de vereiste beveiliging van de inhoud.

Waarom gebruik je deze enveloppen voor?

Deze enveloppen zijn de ideale keuze voor bedrijven die hun materialen effectief en kosteneffectief willen verzenden. Ze zijn niet geschikt voor kleding - daarvoor bevelen we onze Coex verzendzakken aan - maar ze zijn perfect voor vrijwel alle andere soorten verzendbehoeften.

Eenvoudig en snel bestellen

Onze kunststof verzend enveloppen zijn uit voorraad leverbaar in verschillende formaten, inclusief grotere maten. De vermelde maten zijn de bruikbare maten; de klep komt extra bij de lengte. Bestellen is eenvoudig: kies de gewenste maat en type sluiting, en je kunt rekenen op een snelle levering. Kies voor onze kunststof verzend enveloppen wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare en professionele verzendoplossing. Bescherm je materialen en zorg voor een nette aankomst bij je klanten of relaties. Kunststof verzend enveloppen kopen doe je bij Moniss.