opc_loader

Menu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Aanmelden

9.2 / 10 van 2193 reviews

Vanwege vakantie van 8 t/m 15 augustus zijn wij minder goed bereikbaar.

Vragen over afrekenen? Neem gerust contact op

Geen zorgen! De link opent in een nieuw tabblad. Je checkout wordt niet onderbroken.

Antistatische gripzakken

Elektronica verpakken voor de verkoop, opslag en aanlevering? Bij het gebruik van gewone plastic zakjes en gripzakken kan statische elektriciteit ontstaan, waardoor gevoelige elektronische apparatuur kan beschadigen. Deze ESD (elektrostatische ontlading) kunt u voorkomen door antistatische zakjes te gebruiken. De pinkbags van Moniss zijn hersluitbaar en verkrijgbaar in diverse maatvoeringen. Ze gaan lang mee en als ze eenmaal op zijn kunnen ze worden gerecycled met het plastic. Bestel vandaag en ontvang snel uw hersluitbare antistatische zakjes.

7 Artikelen

Dé gripzakjes voor elektronica

Antistatische zakjes zijn het aangewezen verpakkingsmateriaal voor elektronische componenten en apparatuur. Ze zijn gemaakt van speciale materialen die de opbouw van statische elektriciteit voorkomen door de lading gelijkmatig te verspreiden. Zo beschermen ze de elektronica tegen ESD-schade tijdens opslag en transport. Onze pinkbags, zoals deze zakjes ook worden genoemd, zijn in diverse maatvoeringen verkrijgbaar. Van kleine zakjes v.a. 50 x 75 mm voor chips en componenten tot grote antistatische zakken voor 19” apparatuur, u bestelt ze vlot uit voorraad bij Moniss.

Tech spec: de oppervlakteweerstand van onze antistatische gripzakjes is 10-12 OHM/SQ (din 100015/1).

Green spec: onze pinkbags zijn 100% recyclebaar.

Antistatische zakjes voor thuis- en professioneel gebruik

We leveren hersluitbare antistatische zakjes aan zowel particulieren als professionals in de elektronica-industrie. Bekijk de staffelprijzen voor uw volumevoordeel. De prijzen zijn per 100 stuks. Particulieren gebruiken pinkbags bijvoorbeeld voor computeronderdelen en hobby-elektronica en om apparatuur als smartphones, tablets en laptops te beschermen tegen ESD-schade. Bij professionele elektronicabedrijven komen er meestal geen andere zakjes over de drempel. Tijdens de productie, opslag en distributie van componenten en apparatuur worden uitsluitend antistatische zakjes gebruikt.

De voordelen van hersluitbare pinkbags

De antistatische zakjes van Moniss zijn hersluitbaar. Dat brengt vele voordelen met zich mee. Een van de belangrijkste voordelen is dat ze meerdere keren kunnen worden gebruikt. Dit is kostenbesparend en levert minder afval op dan wegwerpzakjes. Hersluitbare pinkbags zijn ook handig omdat ze veelvuldig kunnen worden geopend en gesloten. Bovendien bieden hersluitbare zakjes de mogelijkheid om meerdere items tegelijk op te bergen en gemakkelijk te sorteren en te labelen voor snelle identificatie en toegang.

Pinkbags bestellen: snel in huis

Bij Moniss hebben we een grote voorraad hersluitbare antistatische zakjes. Hierdoor kunnen we zeer snel leveren.