opc_loader

Wensenlijst

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Aanmelden

Vanwege vakantie van 8 t/m 15 augustus zijn wij minder goed bereikbaar.

Vragen over afrekenen? Neem gerust contact op

Geen zorgen! De link opent in een nieuw tabblad. Je checkout wordt niet onderbroken.

Filters
€ 1
€ 4

Postdoos kopen? Kies voor Moniss!

Artikel 1 tot 10 (van de 10 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 10 (van de 10 artikelen). Resultaat:1

Of u nu een pakketje wilt retourneren aan een webshop of iets wilt versturen dat u via marktplaats heeft verkocht: een goede postdoos komt altijd van pas. Webwinkels hebben natuurlijk al helemaal behoefte aan degelijke postdozen die hun goederen beschermen tijdens het transport. Bij Moniss koopt u een postdoos in diverse maten, tegen een voordelige prijs. De postdozen worden per tien stuks aangeboden. Hoe meer u er koopt, hoe meer korting u krijgt.

Handige informatie

 • Postdozen nr. 1 tot en met nr. 10 hebben een witte buitenkant en bruine binnenkant
 • De postdoos is van enkelgolf ca. 2-3mm karton
 • De doosjes worden plat geleverd en dienen zelf gevouwen te worden. Dit is in enkele handelingen gereed
 • Maten in lengte x  breedte x hoogte

Maten postdozen

Postdozen in de volgende maten: maten in lengte x  breedte x hoogte

Witte buitenkant: 

 • nr. 1  140 x 120 x 60mm      
 • nr. 2  160 x 80 x 80mm      
 • nr. 3  200 x 100 x 100mm
 • nr. 4  200 x 140 x 75mm     
 • nr. 5  250 x 150 x 100mm   
 • nr. 6  280 x 220 x 80mm
 • nr. 7  310 x 215 x 70mm     
 • nr. 8  335 x 250 x 80mm   
 • nr. 9  350 x 220 x 130mm  
 • nr.10 430 x 300 x 120mm 
   

Wat is een postdoos?

Een postdoos is een specifiek type kartonnen verzenddoos. Postdozen staan ook bekend als de Fefco 427. Fefco is de internationale standaard waarmee aangegeven wordt om wat voor type doos het gaat. Andere benamingen voor de postdoos zijn verzenddoos en postpakketdoos, al kan hiermee ook een ‘gewone’ vouwdoos bedoeld worden. Kenmerkend voor de postdoos doos is echter het speciale vouwsysteem. U heeft geen tape nodig om een postdoos in elkaar te zetten, maar sluit de doos af door hem in elkaar te vouwen.

Waarom kiezen voor een postdoos?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een postdoos. In de eerste plaats is een postdoos vooral heel stevig. Het golfkarton beschermt de inhoud tegen schokken tijdens het transport. Daarnaast maakt het gebruik van een postdoos tape overbodig. Dit scheelt kosten, werk en levert bovendien een netter ogende doos op. Een ander voordeel hiervan is dat de ontvanger de doos niet hoeft te vernielen om hem te openen. Wil hij of zij het pakketje vervolgens retourneren, dan kan daarvoor eenvoudig dezelfde doos gebruikt worden. Zo zijn postdozen ook milieuvriendelijk!

Postdozen in diverse maten

Iedere postdoos heeft een witte buitenkant en een bruine binnenzijde. Bij Moniss bieden we postdozen aan in tien verschillende afmetingen. Zo is er een klein, rechthoekig doosje verkrijgbaar in de maten 16 x 8 x 8 centimeter, maar kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een hogere doos van 35 x 22 x 13 centimeter.

Postdoos als visitekaartje

De verzenddoos is het visitekaartje van uw bedrijf. Het is immers de eerste indruk die een klant van uw bedrijf krijgt. Verscheidene onderzoeken hebben uitgewezen dat de verpakking van een product voor een groot deel bepalend is voor de beeldvorming over een tot dan toe onbekend bedrijf. Een nette verzenddoos, zonder tape, draagt hier beslist aan bij. Laat uw postdozen bedrukken met uw logo en een pakkende slogan en iedere verzending draagt bovendien bij aan de branding van uw merk!

U kunt postdozen in de gewenste maat eenvoudig per tien stuks bestellen via de webshop. We bezorgen ze vervolgens binnen één tot twee werkdagen en indien gewenst kunt u ze ook komen ophalen in Lelystad. Heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact op met Moniss: de specialist in postdozen.