opc_loader

Wensenlijst

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Aanmelden

Vanwege vakantie van 8 t/m 15 augustus zijn wij minder goed bereikbaar.

Vragen over afrekenen? Neem gerust contact op

Geen zorgen! De link opent in een nieuw tabblad. Je checkout wordt niet onderbroken.

Enveloppen

In dit digitale tijdperk communiceren we vooral via elektronische wegen. Toch is de envelop voor veel bedrijven én particulieren nog steeds een onmisbaar hulpmiddel. Bijvoorbeeld om belangrijke documenten, brochures en offertes te versturen. Maar ook voor het versturen van wenskaarten, online marktplaats-handel zoals kleding en sieraden, en cd's en merchandise van je band heb je de juiste enveloppen nodig. Welkom op de website van Moniss, waar je enveloppen van alle soorten en maten voordelig online bestelt. Van onopvallend wit tot bont en glimmend, van eenvoudig en lichtgewicht tot uitvouwbaar en extra stevig; op Moniss vind je de enveloppen die je nodig hebt.

Vele soorten enveloppen - welke heb je nodig?

Het maakt nogal verschil of je een schattig wenskaartje, delicaat kunstwerk of vertrouwelijk document wilt versturen. Voor elk doel is er een envelop die aan de eisen voldoet. Wat wil je versturen en wat zijn de randvoorwaarden? Laten we eens kijken welke soorten enveloppen we hebben en waar deze zoal geschikt voor zijn. Heb je specifieke wensen, laat het ons weten. In de meeste gevallen kunnen wij voor een custom oplossing zorgen.

Transparante enveloppen (TopTac)

Deze lichtgewicht en glasheldere enveloppen van TopTac zijn gemaakt van 40 micron dik Polyethyleen. De transparantie maakt ze zeer geschikt voor het opvallend verzenden van bijvoorbeeld promotiematerialen en tijdschriften.  

Bordrugenveloppen

Kies voor bordrugenveloppen als je kwetsbare zaken zoals foto’s wilt verzenden. Deze enveloppen hebben een verstevigde rug, waardoor er minder kans is op doorbuigen. 

Witte enveloppen in diverse maten

Hier vindt u all-round enveloppen voor dagelijks gebruik, zoals het verzenden van brieven, facturen en documenten. Verkrijgbaar in diverse maten en verhoudingen, en met extra functies zoals vensters of hechtstrips.

Gekleurde enveloppen

Wil je jouw briefpost een feestelijk tintje geven, of enveloppen in je bedrijfskleur aanschaffen? Dan is het assortiment gekleurde enveloppen waar je moet zijn. Tip: bij Moniss kan je enveloppen laten bedrukken. Maak je huisstijl-enveloppen compleet met je logo en bedrijfsgegevens.

Glimmende folie-enveloppen in diverse kleuren

Ontdek de betovering van onze glimmende folie-enveloppen, verkrijgbaar in vele afmetingen en een schitterend kleurenpalet van 10 verbluffende tinten. Kies een levendige vol-kleurige uitvoering of een elegante transparante variant om je zendingen in een luxueuze en prachtige verpakking te presenteren. Voor alles van promotiemateriaal en uitnodigingen tot kleding en andere producten.

Panorama-enveloppen

Gebruik panorama-enveloppen als de inhoud gezien mag worden. Deze enveloppen vinden veelal hun weg naar fotografen of drukkerijen die foto's, ansichtkaarten of andere afbeeldingen aan hun klanten mee willen geven. De envelop beschermt het belangrijke document (enigszins) en het grote venster zorgt voor extra presentatiewaarde.

Kartonnen enveloppen

Bedrijven die duurzame en stevige verpakkingen nodig hebben voor het verzenden van producten via brievenbuspost kiezen vaak voor kartonnen enveloppen. Ze zijn zeer geschikt om documenten, foto's of ander materiaal goed beschermd te versturen.

Luchtkussen-/bubbelenveloppen

Kwetsbare of breekbare voorwerpen en producten kan je het beste versturen in bubbelenveloppen. De luchtkussentjes verminderen de impact, zodat de inhoud meer kans heeft om heel over te komen. Dit zijn top-enveloppen voor je webshop in koelkastmagneetjes of om cd’s en dvd’s in te versturen.

Kunststof verzendenveloppen

Heb je stevige enveloppen nodig, die vol zicht geven op de inhoud? Kies dan voor kunststof verzendenveloppen. Voorzien van hersluitbare of permanente tape, kunnen ze de inhoud tijdelijk of permanent goed beschermd afsluiten. 

Monsterzak-enveloppen

Voor brievenbuspost geldt een maximale dikte van 38 mm. Heb je die ruimte wel nodig voor jouw zending? Monsterzak-enveloppen zijn zeer sterke enveloppen met uitvouwbare zijkanten, ideaal voor het verzenden van o.a. kleding, tijdschriften, kleurstalen en monsters.

Waarom enveloppen bestellen op Moniss?


Moniss is dé specialist in verpakkingsmaterialen. Via de WhatsApp button op de site kan je ons alles vragen. We leveren enveloppen binnen 2-3 werkdagen uit voorraad bij je af. Naast een groot assortiment ‘standaard’ producten leveren we ook enveloppen op maat, bedrukt met je eigen design. Maak ons je wensen kenbaar en ontvang spoedig een maatwerk-offerte. Met enveloppen van Moniss geef je zendingen de aandacht die ze verdienen, zelfs in dit digitale tijdperk.