opc_loader

Menu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Aanmelden

9.2 / 10 van 2193 reviews

Vanwege vakantie van 8 t/m 15 augustus zijn wij minder goed bereikbaar.

Vragen over afrekenen? Neem gerust contact op

Geen zorgen! De link opent in een nieuw tabblad. Je checkout wordt niet onderbroken.

Enveloppen kopen

Wil je enveloppen kopen? Dan ben je bij Moniss aan het juiste adres. Wij verkopen verschillende soorten enveloppen. Onze enveloppen zijn van hoge kwaliteit. Toch kunnen wij aantrekkelijke prijzen hanteren. Zowel particulieren, als bedrijven in Nederland kunnen bij ons enveloppen kopen. Het maakt hierbij niet uit of je een grote of een kleine bestelling maakt. Te allen tijde is het mogelijk om een bestelling te plaatsen.

Ons assortiment aan enveloppen ziet er als volgt uit:  

Betrouwbare partner voor jouw enveloppen

Moniss heeft een groot assortiment aan enveloppen. Op deze manier kunnen wij aan de wensen en behoeften van onze relaties voldoen. Wij zijn een betrouwbare partner in verpakkingsmaterialen. Dit leidt tot een hoge tevredenheid en vele herhalingsaankopen. Mocht je niet precies weten welke envelop je nodig hebt, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Ons ervaren en vriendelijk personeel kunnen je persoonlijk advies op maat geven. Op deze manier wordt het enveloppen kopen een groot succes. Of je nu een grote bestelling doet of slechts enkele enveloppen nodig hebt. 

Gemakkelijk en snel verschillende soorten enveloppen kopen

Enveloppen kopen? Zoek dan niet verder naar een aanbieder. Moniss verkoopt enveloppen in allerlei soorten en maten. Je kunt op een van de bovenstaande categorieën klikken om de gewenste enveloppen te kopen. Heb je vragen of wil je meer informatie over een van onze enveloppen? Dan kunt je ons altijd bellen op 0320 - 748 700. Onze klantenservice is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een mail sturen via info@moniss.nl. Enveloppen kopen wordt een succes bij Moniss! 

Enveloppen kopen? Moniss heeft een snelle service en levering!

Het grote voordeel van het bestellen van enveloppen bij Moniss is de snelle service en levering. Als je op maandag tot en met donderdag vóór 17:00 uur en op vrijdag vóór 15:00 uur bestelt, dan verzenden wij het dezelfde dag nog naar jouw adres. Daarnaast schenken wij aan onze klanten persoonlijke aandacht. Hierdoor ontstaat er een zeer fijne werkwijze voor alle partijen.