opc_loader

Menu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Aanmelden

9.2 / 10 van 2193 reviews

Vanwege vakantie van 8 t/m 15 augustus zijn wij minder goed bereikbaar.

Vragen over afrekenen? Neem gerust contact op

Geen zorgen! De link opent in een nieuw tabblad. Je checkout wordt niet onderbroken.

Gripzakken grootschalig inkopen bij groothandel Moniss

Bij Moniss hebben we gripzakken in alle soorten en maten. Of je nu op zoek bent naar transparante, gekleurde, biobased gripzakken, gripzakken met schrijfvlak of gripzakken met buidel, wij hebben het allemaal. Wij zorgen voor grote voorraden en snelle levering. Je krijgt bij ons de beste prijs-kwaliteitverhouding en kunt jouw eigen voorraad op afroep bestellen. Zo heb je de voordelen van grootinkoop zonder het gedoe van opslag. Ons assortiment gripzakken helpt je bij het organiseren van je winkel, magazijn of loods. We bieden je graag de beste producten tegen de beste prijzen. Bekijk onze lijst en informeer bij ons voor de scherpste aanbiedingen.

Transparante gripzakken: heldere opslag voor bedrijven

Onze transparante gripzakken zijn ideaal om je producten netjes en overzichtelijk op te slaan. Je kunt meteen zien wat erin zit, wat handig is voor winkels en magazijnen waar je snel iets moet vinden. Stel je voor dat je in een druk magazijn werkt en je moet snel onderdelen kunnen vinden. Onze transparante gripzakken maken dit makkelijk en snel.

Gekleurde gripzakken: visueel aantrekkelijk en functioneel

Gekleurde gripzakken zijn niet alleen handig, maar ook mooi om te zien. Ze helpen je om producten makkelijk te sorteren en op kleur te ordenen. Dit verhoogt de efficiëntie in drukke omgevingen. Bijvoorbeeld, in een winkel kan het handig zijn om seizoensgebonden artikelen in verschillende kleuren gripzakken te bewaren, zodat je ze snel kunt vinden en aanvullen.

Biobased gripzakken: duurzame keuze voor milieubewuste bedrijven

Onze biobased gripzakken zijn een uitstekende keuze als je milieuvriendelijke verpakkingen zoekt. Ze zijn gemaakt van suikerriet en bieden dezelfde sterkte en flexibiliteit als traditionele LDPE zakken, maar met een lagere ecologische voetafdruk. Als je duurzaamheid belangrijk vindt, zijn onze biobased gripzakken perfect voor jou. Ze helpen je om je ecologische voetafdruk te verkleinen zonder in te leveren op kwaliteit.

Gripzakken met schrijfvlak: geordende werkplekken in magazijnen en medische instellingen

Gripzakken met schrijfvlak zorgen voor een geordende werkplek. Stel je voor dat je in een magazijn of medische instelling werkt waar je regelmatig belangrijke informatie op verpakkingen moet noteren. Deze gripzakken maken het mogelijk om gegevens zoals serienummers, datum van opslag of patiëntinformatie direct op de zak te schrijven, wat de organisatie en efficiëntie verhoogt.

Gripzakken met buidel: extra documentatie voor medische en laboratoriumomgevingen

Gripzakken met buidel zijn speciaal ontworpen voor situaties waarin je extra documentatie bij de producten moet voegen. Ze zijn zeer geschikt voor de medische sector en laboratoria. Denk aan het veilig en overzichtelijk bewaren van medische instrumenten met bijbehorende patiëntendocumenten. Deze zakken helpen je om alles netjes en georganiseerd te houden.

Griptapebags: extra beveiliging voor gevoelige items

Griptapebags bieden een extra beveiligingslaag. Deze zakken kunnen verzegeld worden, wat ze ideaal maakt voor het veilig opslaan en vervoeren van gevoelige items. Stel je voor dat je in een laboratorium werkt waar het belangrijk is dat monsters veilig en beschermd blijven. Onze griptapebags zorgen ervoor dat jouw items veilig opgeborgen zijn en alleen geopend kunnen worden wanneer dat nodig is.

Gripzakken met kleurlijn: overzichtelijke opslag van diverse producten

Gripzakken met kleurlijn zorgen voor een georganiseerde opslag en zijn ideaal voor het verpakken van allerlei producten, inclusief cannabis. Deze zakken zijn stevig en herbruikbaar, wat ze zeer kostenefficiënt maakt. Stel je voor dat je in een winkel werkt waar je producten duidelijk wilt scheiden en snel wilt kunnen vinden. De kleurlijn op onze gripzakken maakt dit makkelijk en overzichtelijk.

Voordelen van groot inkopen bij moniss

Bij Moniss weten we dat grootschalige inkopers specifieke behoeften hebben als het gaat om verpakkingsmaterialen. Daarom bieden wij grote voorraden aan, zodat je nooit zonder komt te zitten. 

Onze snelle levering zorgt ervoor dat je bestellingen altijd op tijd aankomen, wat belangrijk is voor het soepel laten verlopen van je bedrijfsprocessen. 

Bovendien garanderen we de beste prijs-kwaliteitverhouding, zodat je zeker weet dat je niet te veel betaalt voor hoge kwaliteit gripzakken.

Gripzakken op afroep bestellen

Uniek aan onze service is dat je jouw voorraad op afroep kunt bestellen, wat betekent dat je profiteert van de voordelen van grootinkoop zonder het gedoe van opslag. Laat ons je helpen om je voorraadbeheer te verbeteren met onze flexibele en efficiënte oplossingen.

Duurzame opties: biobased en gerecycleerde gripzakken

Onze biobased gripzakken zijn een uitstekende keuze voor milieuvriendelijke verpakkingen. Deze zakken zijn volledig gemaakt van suikerriet en bieden dezelfde sterkte en flexibiliteit als traditionele gripzakken. Als je streeft naar een ecologisch verantwoorde bedrijfsvoering, zijn onze biobased gripzakken de perfecte oplossing.

Daarnaast bieden we gripzakken aan die voor 50% uit gerecycled materiaal bestaan. Deze zakken combineren duurzaamheid met functionaliteit en zijn een uitstekende keuze voor bedrijven die hun gebruik van nieuwe grondstoffen willen verminderen zonder in te leveren op kwaliteit.

Op maat gemaakt: gripzakken naar wens

Bij Moniss bieden we ook de mogelijkheid om gripzakken op maat te maken. Denk hierbij aan specifieke afmetingen, kleuren, diktes en zelfs bedrukking met jouw bedrijfsnaam of logo. Of je nu specifieke afmetingen nodig hebt voor jouw producten of je merk zichtbaarder wilt maken met bedrukte zakken, wij kunnen het regelen. Vraag ons naar de vele mogelijkheden, we helpen je graag.

Toepassingen in bedrijfsomgevingen: gripzakken voor iedere branche

Onze gripzakken zijn veelzijdig en kunnen in diverse bedrijfsomgevingen worden gebruikt. In winkels helpen ze bij het overzichtelijk opslaan van kleine producten. In magazijnen zorgen ze voor een georganiseerde opslag van onderdelen en materialen. Laboratoria profiteren van de hygiënische opslagmogelijkheden, terwijl de medische sector de gripzakken kan gebruiken voor het veilig verpakken van medische instrumenten en documentatie.

Gripzakken grootschalig inkopen bij Moniss

Moniss biedt een uitgebreid assortiment gripzakken aan die voldoen aan jouw specifieke behoeften als grootschalige inkoper. Met grote voorraden, snelle levering en de beste prijs-kwaliteitverhouding zorgen we ervoor dat je altijd voorzien bent van de juiste verpakkingsoplossingen. Onze duurzame opties en maatwerk mogelijkheden maken ons de ideale partner voor jouw verpakkingswensen. Neem contact met ons op voor de informatiebrochure voor de meest actuele gripzakken catalogus.