opc_loader

Menu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Aanmelden

9.2 / 10 van 2193 reviews

Vanwege vakantie van 8 t/m 15 augustus zijn wij minder goed bereikbaar.

Vragen over afrekenen? Neem gerust contact op

Geen zorgen! De link opent in een nieuw tabblad. Je checkout wordt niet onderbroken.

Verpakkingen op maat met Moniss

De vraag naar verpakkingen op maat is groot. Afwijkende formaten. Eigen designs. Ze vallen niet in een standaard ontwerp te vangen. Moniss Verpakkingsmaterialen maakt het gelukkig allemaal mogelijk. Op deze pagina vind je een selectie van reeds geproduceerde verpakkingen van klanten. Doe gerust de nodige inspiratie op.

Verpakkingen

 

Heb je ook interesse?

Neem dan - natuurlijk geheel vrijblijvend - contact met ons op. Hieronder enkele voorbeelden van gripzakken en tassen. We kunnen ook dozen bedrukken of geschenk verpakkingen ontwerpen

Afwijkend formaat

In sommige situaties kom je er niet meer onderuit: je moet verpakkingen op maat laten maken. Het formaat van jouw product is namelijk niet in de standaard varianten te vangen. De omhulsels zijn te krap. Bieden te weinig bescherming. Of zijn niet bepaald ecologisch verantwoord. Bij Moniss kun je jouw verpakkingen gelukkig volledig op maat bestellen. Geef jouw wensen door en wij gaan direct voor je aan de slag!

Eigen vormgeving

Standaard pakmateriaal kan nog zo perfect passen. Er zijn duizenden - dan niet miljoenen - bedrijven die alsnog voor verpakkingen op maat kiezen. Dit materiaal kun je namelijk compleet naar eigen inzicht laten ontwerpen. Logo. Kleurgebruik. Materiaal. Ideaal, want hiermee verspreid je jouw bedrijfsnaam op effectieve wijze en maak je dus makkelijk reclame. En dat niet alleen. Ook geven verpakkingen op maat vaak een meer exclusieve indruk. Klanten komen dus sneller bij je terug.

Een goede indruk met Moniss

Moniss is dé specialist op het gebied van verpakkingsmaterialen. Van een standaard platenhoes, blokbodemzakjes en stazakken/pouches tot verpakkingen op maat. Wij hebben het voor je klaarliggen. Daarnaast doen wij er alles aan om jou als klant verder te helpen. Onze klantenservice is op werkdagen (behalve vrijdag) tot 21:00 uur bereikbaar. Daarnaast worden alle orders - die op maandag tot en met donderdag voor 17:00 uur zijn besteld en op vrijdag voor 15:00 uur - dezelfde werkdag nog bij PostNL aangeboden. Zo heb je de gewenste verpakkingen op maat vaak de volgende dag al in huis.

Direct verpakkingen op maat bestellen

Afwijkende maten. Een eigen ontwerp. Het zijn allebei prima redenen om voor verpakkingen op maat te kiezen. Voor de productie ervan schakel je natuurlijk Moniss in. Wil je meer over de mogelijkheden weten? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0320 - 748 700 of door ons contactformulier in te vullen. Gelijk een offerte aanvragen kan natuurlijk ook.

Wanneer ga je over op verpakkingen op maat?

Info@moniss.nl 0320-748 700