opc_loader

Menu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Aanmelden

9.2 / 10 van 2171 reviews

Vanwege vakantie van 8 t/m 15 augustus zijn wij minder goed bereikbaar.

Vragen over afrekenen? Neem gerust contact op

Geen zorgen! De link opent in een nieuw tabblad. Je checkout wordt niet onderbroken.

Waarschuwingstape

in 2 uitvoeringen:

Fragile of breekbaar - glas - fragile. 

U kunt deze tape ook per doos in combinatie met andere artikelen inkopen, zie 'GROOT INKOPEN?' in groene blokje rechterkolom.  

 

 

3 Artikelen

Waarschuwingstape kopen bij Moniss

Heeft u wel eens gehad dat u een breekbaar product heeft besteld en dat dit product vervolgens beschadigd is aangekomen? Dit had voorkomen kunnen worden met waarschuwingstape van Moniss. Door onze tape over uw pakket te plakken, weet de vervoerder dat het gaat om breekbare producten. Dit verhoogt de alertheid aanzienlijk. De waarschuwingstape is uitgerust in felle kleuren zodat het goed opvalt. Wilt u dat uw breekbare product onbeschadigd bij de geadresseerde aankomt? Kies dan voor de kwalitatieve waarschuwingstape van Moniss.

De voordelen van waarschuwingstape

De waarschuwingstape is voorzien van een kleurcode volgens de richtlijnen voor markering. De tape is gemakkelijk handmatig aan te brengen met dispenser. Bovendien past het in alle dispensers voor verpakkingstape. Zo kunt u uw pakket zonder moeite inpakken. De tape is vochtbestendig zodat het altijd goed op uw pakket blijft plakken. Ook blijft het op alle ondergronden plakken. Met onze waarschuwingstape vestigt u de aandacht op uw verstuurde pakket. Hierdoor zal uw pakket zonder schade aankomen bij de geadresseerde.

Snelle levering

Wij verzenden dezelfde dag nog wanneer u op maandag t/m donderdag voor 20:00 uur de waarschuwingstape heeft besteld. U kunt zonder zorgen dus een breekbaar pakket met spoed bij de klant afleveren. Het enige wat u hoeft te doen is de tape op tijd te bestellen en wij zorgen voor de snelle levering. Wilt u de bestelling liever afhalen? Geen probleem! Plaats online uw order en haal uw waarschuwingstape gelijk op.

Opvulmateriaal voor nóg betere bescherming

U wilt natuurlijk dat uw pakket onbeschadigd aankomt bij de klant. Met ons opvulmateriaal zorgt u voor nóg meer zekerheid. Dit opvulmateriaal is geschikt voor verschillende verpakkingsmaterialen zoals onze vouwdozen. In combinatie met de waarschuwingstape, zorgt het voor een nog betere bescherming van uw pakket.

Bestel meteen waarschuwingstape voor uw pakketten

Bent u overtuigd door de vele voordelen? Bestel dan meteen waarschuwingstape en zorg voor meer alertheid voor uw pakket. Voor bedrijven is het ook mogelijk om de factuur achteraf te betalen. Heeft u vragen? Dan kunt u bellen naar: 0320 748 700.