opc_loader

Menu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Aanmelden

9.2 / 10 van 2193 reviews

Vanwege vakantie van 8 t/m 15 augustus zijn wij minder goed bereikbaar.

Vragen over afrekenen? Neem gerust contact op

Geen zorgen! De link opent in een nieuw tabblad. Je checkout wordt niet onderbroken.

Verpakkingen op maat

De vraag naar verpakkingen op maat is groot. Afwijkende formaten. Eigen designs. Ze vallen niet in een standaard ontwerp te vangen. Moniss Verpakkingsmaterialen maakt het gelukkig allemaal mogelijk. Op deze pagina vindt u een selectie van reeds geproduceerde verpakkingen van klanten. Doe gerust de nodige inspiratie op. Heeft u ook interesse? Neem dan - natuurlijk geheel vrijblijvend - contact met ons op. Hieronder enkele voorbeelden van gripzakken en tassen. We kunnen ook dozen bedrukken of geschenk verpakkingen ontwerpen.

Afwijkend formaat

In sommige situaties komt u er niet meer onderuit: u moet verpakkingen op maat laten maken. Het formaat van uw product is namelijk niet in de standaard varianten te vangen. De omhulsels zijn te krap. Bieden te weinig bescherming. Of zijn niet bepaald ecologisch verantwoord. Bij Moniss kunt u uw verpakkingen gelukkig volledig op maat bestellen. Geef uw wensen door en wij gaan direct voor u aan de slag!

Eigen vormgeving

Standaard pakmateriaal kan nog zo perfect passen. Er zijn duizenden - dan niet miljoenen - bedrijven die alsnog voor verpakkingen op maat kiezen. Dit materiaal kunt u namelijk compleet naar eigen inzicht laten ontwerpen. Logo. Kleurgebruik. Materiaal. Ideaal, want hiermee verspreidt u uw bedrijfsnaam op effectieve wijze en maakt u dus makkelijk reclame. En dat niet alleen. Ook geven verpakkingen op maat vaak een meer exclusieve indruk. Klanten zullen dus sneller bij u terugkomen.

Een goede indruk met Moniss

Moniss is dé specialist op het gebied van verpakkingsmaterialen. Van een standaard platenhoes tot verpakkingen op maat. Wij hebben het voor u klaarliggen. Daarnaast doen wij er alles aan om u als klant verder te helpen. Onze klantenservice is op werkdagen (behalve vrijdag) tot 21:00 bereikbaar. Daarnaast worden alle orders - die voor 20:00 zijn besteld - dezelfde werkdag nog bij PostNL aangeboden. Zo heeft u de gewenste verpakkingen op maat vaak de volgende dag al in huis.

Direct verpakkingen op maat bestellen

Afwijkende maten. Een eigen ontwerp. Het zijn allebei prima redenen om voor verpakkingen op maat te kiezen. Voor de productie ervan schakelt u natuurlijk Moniss in. Wilt u meer over de mogelijkheden weten? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0320 - 748 700 of door ons contactformulier in te vullen. Gelijk een offerte aanvragen kan natuurlijk ook. Wanneer gaat u over op verpakkingen op maat?